Overstappen naar de zorg als zij-instromer

Ben je geïnteresseerd in een loopbaan in de gezondheidszorg? Of je nu verzorgende IG, doktersassistent, pedagogisch medewerker of begeleider specifieke doelgroepen wilt worden, wij kunnen je helpen om via een zij-instroomtraject te starten. De zorg biedt jou een breed scala aan loopbaanmogelijkheden, bij een huisartsenpraktijk, in een verpleeghuis of bijvoorbeeld in de kinderopvang.

Neem contact op

Een baan in de zorg, iets voor jou?

Om te bepalen of een carrière in de gezondheidszorg iets voor je is, ga je je eerst oriënteren op de verschillende beroepen en opleidingsmogelijkheden. Ken jij of heb jij zorgprofessionals in jouw netwerk? Ga met hen in gesprek of vraag eens of je een dag of een aantal dagen mee kunt lopen bij een zorginstelling in de buurt. Wij organiseren ook bezoeken aan zorgorganisaties voor degenen die een beter gevoel voor het beroep willen krijgen.

Op onze informatiebijeenkomsten krijg je alle informatie die je nodig hebt om te beslissen of een baan in de zorg iets voor je is. We geven je details over het vak, waar je kunt werken, de opleiding die je nodig hebt en de kosten die daarmee gepaard gaan. We bespreken ook de tijdsinvestering, hoe je tijdens de opleiding wordt begeleid en meer.

Verschillende zij-instroomtrajecten

Wil je meer informatie over het zij-instroomtraject voor verzorgenden IG in een verpleeg- of verzorgingshuis? Lees dan verder en ontdek wat deze opleiding inhoudt. Of is een baan als doktersassistent bij een huisarts of spoedpost echt iets voor jou? Lees dan meer over overstappen naar of herintreden als doktersassistent.

Wil jij aan de slag in de zorg? Neem contact op voor meer informatie.

Overweeg jij de stap te maken naar een verpleeghuis, verzorgingshuis, de thuiszorg of de kinderopvang? Neem gerust contact met ons op of schrijf je meteen in.