Werken bij een ziekenhuis

Wil jij graag samen met collega’s iets betekenen voor anderen? Zoek je een afwisselende baan in de zorg? Wil jij je sociale vaardigheden, zorghart en kennis en kunde inzetten in een dynamische omgeving? Kijk dan zeker eens naar onze vacatures bij ziekenhuizen.

Onze nieuwste ziekenhuis vacatures

Direct op de hoogte bij nieuwe vacatures?

Met een vacature alert ontvang je automatisch een e-mail als er nieuwe vacatures zijn gepubliceerd die voldoen aan jouw zoekcriteria. Klik op onderstaande knop om een vacature alert aan te maken.

Vacature alert aanmaken

Waarom bij een ziekenhuis aan de slag via Driessen?

Driessen biedt al bijna 30 jaar de leukste vacatures in de zorg en dus ook ziekenhuis-vacatures. We hebben een groot netwerk met de leukste opdrachtgevers en weten precies waar jij als zorgprofessional behoefte aan hebt. Natuurlijk zorgen we dat alles tot in de puntjes is geregeld, kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en een goede pensioensregeling. Maar dat is niet het enige. Bij Driessen staan wij in dienst van jou. We doen er alles aan, om jou werkgelukkig te maken en houden. Door de beste trainingen, coachingsgesprekken die je inspireren en opleidingen die je verder brengen. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen ervan profiteert als jij met een flinke dosis energie en plezier op de werkvloer staat. Dat merken de cliënten, je collega’s en de opdrachtgever. Daarom staat jouw werkgeluk voor ons op 1.

Lees meer over onze 5 werkbeloftes

Waarom werken in het ziekenhuis?

De eerste keer dat je in een ziekenhuis kwam, weet je dat nog? Een ziekenhuisopname maakt vaak veel indruk. Als er een omgeving is waar je heel direct mensen kunt helpen, is het wel het ziekenhuis. Of je nu op de Spoedeisende Hulp ouders van een kind gerust kunt stellen, als arts bijdraagt aan de behandeling van kanker of als gastvrouw zorgt voor een goede sfeer, als je in een ziekenhuis werkt, ben jij het gezicht voor patiënten. Je bent hun steun en toeverlaat op kwetsbare momenten, wanneer de emoties hoog opspelen. Over waardevol werk gesproken! Daarnaast geven medewerkers in een ziekenhuis vaak aan dat ze het zo fijn vinden dat het werk afwisselend is. Jouw werk bij een ziekenhuis verveelt nooit.

Ziekenhuis vacatures in jouw buurt

Wij bieden volop vacatures bij ziekenhuizen. Dat geeft jou de mogelijkheid om de baan te vinden die bij je past. Of je nu bij een klein streekziekenhuis aan de slag wilt of juist kiest voor de dynamiek van een academisch ziekenhuis. Wil je dicht bij huis werken? Of vind je het prima om te reizen? En ga jij voor parttime of fulltime? Wil je het liefst in de nacht of juist het weekend werken? Bij Driessen vind je een baan die bij jouw wensen past.

Op zoek naar een vacature bij een ziekenhuis?

Lijkt het jou wel wat om als starter aan de slag te gaan in de dynamische werkomgeving van een ziekenhuis? Of wil je als verpleegkundige, medewerker bloedafname of administratief medewerker een nieuwe uitdaging? Zoek je werk dat echt van betekenis is? Bekijk dan zeker even onze vacatures. Met je persoonlijke Mijn Driessen account solliciteer je binnen 1 minuut.

Ja, ik wil een Mijn Driessen account