Werken in de VVT

Zorgen dat mensen zo lang mogelijk prettig, gezond en gelukkig kunnen leven. Wie wil daar nou geen bijdrage aan leveren? En dat kan op tal van manieren. Misschien help je mensen die minder mobiel zijn, om in beweging te blijven? Maak je als verzorgende het verschil? Of weet je als verpleegkundige de beste zorg (aan huis) te verlenen? Werk in verpleeg-, verzorgingshuizen en de thuiszorg, is waardevol en dankbaar werk. Spreekt je dat aan? Neem dan zeker eens een kijkje bij onze vacatures.

Onze nieuwste VVT vacatures

Direct op de hoogte bij nieuwe vacatures?

Met een vacature alert ontvang je automatisch een e-mail als er nieuwe vacatures zijn gepubliceerd die voldoen aan jouw zoekcriteria. Klik op onderstaande knop om een vacature alert aan te maken.

Vacature alert aanmaken

Meer werkgeluk dankzij de werkbeloftes van Driessen

Maar waarom zou je nu juist via ons aan de slag gaan? Bij Driessen is werkgeluk een belangrijk thema. Werken in de zorg is waardevol en dankbaar, maar ook zwaar. Wij zien jou en waarderen je inzet. We vinden het belangrijk dat je niet alleen bijdraagt aan de gezondheid van anderen, maar zelf ook vitaal blijft. Meer werkgeluk leidt ook tot meer leefgeluk. Niet alleen voor jou, het heeft ook impact op het geluk van cliënten en patiënten. Een goed salaris en pensioen zijn bij ons vanzelfsprekend, maar je mag nog veel meer verwachten.

Wij doen daarom 5 beloftes als je via ons aan de slag gaat:
  • We vinden de juiste, betekenisvolle baan voor jou.
  • We investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling.
  • We kijken naar wie jij bent en wat jij kunt, ongeacht leeftijd, afkomst en gender.
  • We houden jou (ook financieel) gezond.
  • We houden jou werkgelukkig.

Lees meer over onze 5 werkbeloftes

Waarom werken in VVT?

Jij wordt blij, als andere mensen blij zijn. Als je een glimlach op het gezicht van een ander kunt toveren. Als een medemens zijn of haar verhaal bij je kwijt kan. Of als je de pijn van iemand kunt verlichten. Krijg jij er energie van om met verschillende mensen te werken? Dan is werken in de verpleegzorg, bij verzorgingshuizen of in de thuiszorg echt iets voor jou. Je kunt het leven van veel mensen een stukje mooier en aangenamer maken. Dat doe je door te zorgen, te behandelen, te begeleiden én goed te luisteren.

Esther wilde aan de slag als laborant bij een zorginstelling

Sanne zocht een uitdaging naast haar baan als verzorgende IG en ging aan de slag als laborant . En dat doet ze met veel liefde.

Lees haar ervaringen

Zij-instroomtraject verzorgende IG

Vind meer betekenis in je werk en maak de overstap naar de zorg. Via Driessen kun je als zij-instromer in 14 maanden het diploma verzorgende IG niveau 3 behalen en meteen aan de slag in een verpleeghuis, verzorgingshuis of de thuiszorg. Wij betalen jouw opleidingskosten en bieden jou de begeleiding die bij jou past.

Lees meer over ons unieke zij-instroomtraject

Thuiszorg vacatures, vacatures verzorgingshuis en banen in een verpleeghuis

Wil jij een paar uur per week in de thuiszorg aan de slag? Of wil je juist fulltime als verpleegkundige aan het werk in een verzorgingshuis? Kun je niet wachten om samen met collega’s de cliënten in een verpleeghuis een mooie dag te bezorgen? Waar je ook naar op zoek bent, Driessen biedt een passende baan voor je. Hoe het komt dat wij zoveel banen in de zorg aanbieden? Wij geloven in betekenisvol werk en zijn dan ook gespecialiseerd in banen in de publieke sector. In de zorg hebben wij in bijna 30 jaar inmiddels onze sporen verdiend. Wij weten waar opdrachtgevers naar op zoek zijn en begrijpen wat bij je past. En zo zorgen we voor de beste match.

Op zoek naar thuiszorgvacatures, of banen in een verzorgingshuis?

Ben jij op zoek naar werk dat elke dag anders is. En kun je niet wachten om medemensen te helpen en begeleiden? Bekijk dan zeker onze VVT-vacatures. Met je persoonlijke Mijn Driessen account solliciteer je binnen 1 minuut. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Ja, ik wil een Mijn Driessen account