Werken in de kinderopvang

Ouders vertrouwen aan jou de zorg van hun kind toe. Hoe mooi is dat? Als je werkt in de kinderopvang zie je hoe kinderen letterlijk en figuurlijk groeien. Je helpt ze bij hun ontwikkeling en je verwondert je keer op keer door hun kijk op de wereld. Samen met jouw collega’s bezorg je kinderen een leuke dag. Werk jij graag met kinderen en zoek je een afwisselende baan? Dan is de kinderopvang vast iets voor jou. Ontdek welke vacatures in de kinderopvang beschikbaar zijn.

Onze nieuwste kinderopvang vacatures

Blijf jezelf ontwikkelen in de kinderopvang via Driessen

Wil jij je blijven ontwikkelen? Dan is een baan via Driessen echt iets voor jou. Dankzij trainingen en coaching blijf jij in beweging. Je leert meer over je vak én over jezelf. Want wij staan in dienst van jou en dragen bij aan jouw werkgeluk. Als jij met plezier naar je werk gaat, dan heeft dat direct invloed op de kinderen en jouw collega’s. Zó belangrijk is jouw werkgeluk dus!

Lees meer over onze 5 werkbeloftes

Werken in de kinderopvang

In de kinderopvang kun jij alle kanten op. Werk je graag met kleuters en schoolkinderen en vind je het leuk om hen een sportieve uitdaging te geven? Dan is de buitenschoolse opvang (bso) iets voor jou! Wil je juist de allerkleinsten graag verzorgen? Start dan als pedagogisch medewerker op een babygroep. Lijkt het je leuk om peuters te helpen bij hun eerste stapjes en woordjes? Ook dat kan! Mogelijkheden genoeg dus! En dat niet alleen, binnen de kinderopvang heb je ook alle mogelijkheden als het gaat om het aantal uur dat je wilt werken. Ga jij voor een paar uurtjes per week of voor een fulltime uitdaging?

Waarom werken in de kinderopvang?

Van medewerkers uit de kinderopvang horen we vaak dat ze vinden dat ze dankbaar werk hebben. Ouders en kinderen zijn superblij met jouw werkzaamheden! Bovendien krijg je in de kinderopvang alle ruimte om op jouw manier invulling te geven aan je baan. Dat maakt je werk afwisselend en creatief. Lukt het jou om goed in te spelen op de wensen van ouders en kinderen en een leuk en afwisselend programma samen te stellen?

Werken in de kinderopvang in jouw regio

Wil je bij jou in de buurt in de kinderopvang aan de slag? Wij bieden kinderopvang-banen in heel Nederland. Heb jij een voorkeur voor een grote stichting of ga je het liefst bij een kleine opvanglocatie aan de slag? Het kan allemaal.

Reageren op vacatures kinderopvang?

Kun jij niet wachten om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een kind? Krijg jij energie van het werken met kinderen? Kijk dan zeker of er een leuke vacature in de kinderopvang voor jou tussen zit. Je kunt binnen 1 minuut reageren met je persoonlijke Mijn Driessen account. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Ja, ik wil een Mijn Driessen account