Werken bij een huisartsenpraktijk

In de huisartsenzorg werken naast huisartsen ook doktersassistenten, triagisten, praktijkondersteuners en verpleegkundig specialisten. Goed kunnen luisteren, besluitvaardig zijn en medische kennis hebben. Dat is voor elk van deze beroepen belangrijk. Wil jij echt iets betekenen voor mensen door de juiste zorg te bieden? Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan in een huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum? Bekijk welke vacatures we hebben.

Onze nieuwste vacatures bij een huisartsenpraktijk

Direct op de hoogte bij nieuwe vacatures?

Met een vacature alert ontvang je automatisch een e-mail als er nieuwe vacatures zijn gepubliceerd die voldoen aan jouw zoekcriteria. Klik op onderstaande knop om een vacature alert aan te maken.

Vacature alert aanmaken

Blijf jezelf ontwikkelen in de huisartsenzorg via Driessen

Jij verzorgt, behandelt en begeleidt patiënten en bent een luisterend oor voor hen. Kortom: je hebt aandacht voor je cliënten. En wij hebben op onze beurt aandacht voor jou. Driessen staat in dienst van jou. Want wij weten: als jij met veel werkgeluk en -plezier aan de slag gaat, dan merkt iedereen dat. En dus ook jouw patiënten.

We doen je daarom 5 werkbeloftes als je via ons aan de slag gaat:
  • We vinden de juiste, betekenisvolle baan voor jou.
  • We investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling.
  • We kijken naar wie jij bent en wat jij kunt, ongeacht leeftijd, afkomst en gender.
  • We houden jou (ook financieel) gezond.
  • We houden jou werkgelukkig.

Lees meer over onze 5 werkbeloftes

Waarom werken bij een huisartsenpraktijk?

Mensen gezond en vitaal houden. Dat is waar je het voor doet. Je neemt de tijd om patiënten de juiste hulp te bieden. Ook als je weet dat iemand niet meer (volledig) beter wordt. Een groot inlevingsvermogen en vakkennis zijn daarbij noodzakelijk. Als zorgprofessional in de huisartsenzorg doe je er echt toe. Of je nu een doktersassistent, triagist of praktijkondersteuner bent, met jouw kennis en kwaliteiten zorg jij dat patiënten de juiste zorg krijgen.

Jouw werk is van grote waarde voor de maatschappij. Precies het soort banen die bij Driessen te vinden zijn, als hét uitzendbureau voor de publieke sector. Met een baan bij een huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum maak je voor veel mensen echt het verschil.

Zij-instroom of herintrederstraject doktersassistent

Vind meer betekenis in je werk en maak de overstap naar de zorg. Via Driessen kun je als zij-instromer het diploma doktersassistent niveau 4 behalen en aan de slag bij een huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum. Je kunt rekenen op een door ons betaalde opleiding en goede begeleiding.

Heb jij een diploma doktersassistent of polikliniek assistent, dan kun je in aanmerking komen voor een opfriscursus. Met deze cursus maak jij je rentree of switch naar de huisartsenzorg.

Lees meer over zij-instroom in de huisartsenzorg

Fulltime of parttime vacature huisartsenzorg

Zoek jij een fulltime uitdaging in je buurt? Of wil je juist bewust parttime aan de slag? Bij Driessen bieden we verschillende banen als doktersassistent, triagist of praktijkondersteuner. Je reageert binnen 1 minuut met jouw persoonlijke Mijn Driessen account. Wij vinden het belangrijk dat je je op je werk goed voelt. Dat je kunt werken volgens jouw voorwaarden. Zit jouw droomvacature bij een huisartsenpraktijk er niet bij? Neem dan zeker even contact op. Wie weet vinden we toch die baan waar jij naar op zoek bent.

Ja, ik wil een Mijn Driessen account