Werken in de zorg

Doe je graag zinvol werk, ben je sociaal en werk je graag met mensen? Grote kans dat jij dan in de zorg wilt werken. En dat is fijn, want de sector staat te springen om goede mensen. Of je nu op zoek bent naar een baan als arts, als verpleegkundige in je buurt aan de slag wilt of zoekt naar een administratieve functie in de zorg. Wil je graag direct aan de slag? Bekijk dan welke vacatures op het gebied van zorg en welzijn Driessen heeft.

Onze nieuwste zorg vacatures

Meer werkgeluk dankzij de werkbeloftes van Driessen

Maar waarom zou je nu juist via ons aan de slag gaan? Bij Driessen is werkgeluk een belangrijk thema. Werken in de zorg is waardevol en dankbaar, maar ook zwaar. Wij zien jou en waarderen je inzet. We vinden het belangrijk dat je je niet alleen inzet voor anderen, maar zelf ook gezond en vitaal blijft. Meer werkgeluk leidt ook tot meer leefgeluk. Niet alleen voor jou, het heeft ook impact op het geluk van cliënten en patiënten. Een goed salaris en pensioen zijn bij ons vanzelfsprekend, maar je mag nog veel meer verwachten

Wij doen daarom vijf beloftes als je via ons aan de slag gaat
  • We zetten alles op alles om een betekenisvolle baan voor jou te vinden.
  • We investeren in jouw ontwikkeling.
  • We kijken naar wie jij bent en wat jij kunt, ongeacht leeftijd, afkomst en gender.
  • We houden jou financieel gezond.
  • We houden jou werkgelukkig.

Lees meer over onze 5 werkbeloftes

Verschillende functies in de zorg

Ben jij op zoek naar een baan die voldoening geeft? Fulltime of parttime, in een tijdelijke of vaste baan. Bij Driessen vind je doorlopend vacatures voor uiteenlopende functies en in diverse vakgebieden. Ga werken in de zorg en vind jouw werkgeluk.

VVT

Werk in verpleeg-, verzorgingshuizen en de thuiszorg en vervul een waardevolle en dankbare baan.

Werken in de VVT

Ziekenhuizen

Zet je sociale vaardigheden, je zorghart en je kennis en kunde in een dynamische omgeving in.

Werken bij een ziekenhuis

Huisartsen

Bied goede zorg als assistent of specialist in een huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum.

Werken bij een huisartsenpraktijk

Kinderopvang

Help kinderen bij hun ontwikkeling en verwonder je keer op keer door hun kijk op de wereld.

Werken in de kinderopvang

Via zij-instroom werken in de zorg

Overweeg je de overstap te maken naar de zorg? Dan is de eerste stap je oriënteren op de verschillende mogelijkheden. Zorg dat je meer inzicht krijgt in wat werken in de zorg inhoudt, bijvoorbeeld door te proeven aan het vak door een paar dagen in de praktijk mee te lopen. Wij helpen je daar graag bij. Wil jij zij-instromer in de zorg worden? Wij bieden instroomtrajecten voor verzorgende IG, doktersassistent, pedagogisch medewerker en begeleider specifieke doelgroepen.

Bekijk de zij-instroommogelijkheden

Voor iedereen een vacature in de zorg bij Driessen

Driessen is hét uitzendbureau in de publieke sector. Met vele opdrachtgevers door het hele land zijn er ook genoeg vacatures in de sector zorg en welzijn bij ons te vinden. Sterker nog: de zorg kan al 27 jaar rekenen op de ondersteuning van Driessen.

Of je nu net van school komt, een zij-instromer bent of wilt herintreden. En of het je nu leuk lijkt een uitdaging aan te gaan bij een grote organisatie of dat je het liefst bij een kleine instelling bij jou in de buurt werkt. Bij ons vind je de baan die bij je past.

Bekijk ons vacature-aanbod

Op zoek naar vacatures in de zorg? Neem contact op

Wil je parttime of fulltime werken in de zorg? Werken met ouderen of juist jongeren? Bekijk ons aanbod aan zorg-vacatures en reageer met je persoonlijke Mijn Driessen account. Neem gerust contact op als je meer informatie wilt.

Ja, ik wil een Mijn Driessen account

Inschrijven