Werken bij een waterschap

Zorgen dat alle Nederlanders genoeg water hebben, de dijken beheren en de kwaliteit van het water beschermen. Dat het waterschap een belangrijke taak heeft voor onze samenleving, dat is wel duidelijk. Wil jij daar een bijdrage aan leveren? Driessen biedt verschillende banen bij een waterschap.

Onze nieuwste overheid vacatures

Werken bij een waterschap via Driessen

Waarom je via Driessen aan de slag zou gaan bij een waterschap? Bijvoorbeeld omdat we je de mogelijkheid geven om op jouw voorwaarden aan de slag te gaan: parttime of fulltime. Maar ook omdat we in dienst van jou staan. Wat dat betekent? Dat wij geloven dat jij je werk het beste doet, als je werkgelukkig bent. Als jij goed in je vel zit, gezond en vitaal bent, kun je een optimale bijdrage leveren. Hoe we ervoor zorgen dat jij gelukkig in je werk bent? Door je opleidingen en trainingen aan te bieden, maar ook coachingsgesprekken en vitaliteitsprogramma’s. Zodat je helemaal in balans aan de slag gaat. En of je na je flexibele baan bij het waterschap nu een nieuwe uitdaging aan wilt gaan óf in vaste dienst wilt. Wij denken met je mee. 

Lees meer over onze 5 werkbeloftes

Waarom aan de slag bij een waterschap?

Ons land staat bekend als waterland. Als klein landje grenzend aan zee, zijn we gewend om de uitdagingen met water aan te gaan. Door de klimaatveranderingen komen daar weer nieuwe problemen bij. Als je werkzaam bent bij een waterschap, draag je bij aan de oplossingen die hiervoor bedacht worden. Dat kan zijn vanuit een technische rol, als adviseur of projectleider, maar ook bijvoorbeeld als administratief medewerker. Wij bieden een variëteit aan vacatures bij waterschappen.

Waterschap vacatures: verschillende functies en gebieden

Zoals gezegd: de vacatures bij het waterschap zijn divers. Kijk dus zeker of er voor jouw kennis en kunde een ideale baan tussen zit. Daarnaast zijn de 21 waterschappen die Nederland telt verdeeld over het hele land, waardoor de kans groot is dat je bij jou in de buurt aan de slag kunt. 

Meer weten over waterschap vacatures?  

Heb jij een vacature bij een waterschap gezien of wil je meer weten over werken bij een waterschap? Neem gerust contact met ons op. Of solliciteer met je persoonlijke Mijn Driessen account binnen 1 minuut.

Ja, ik wil een Mijn Driessen account