Werken bij de rechtelijke macht

Bijdragen aan een eerlijk, transparant rechtssysteem. Dat is werken bij de rechtelijke macht. Je zet jouw kennis en kunde in voor de maatschappij. Want iedereen wil leven in een Nederland waar de rechtspraak op orde is. Zodat de belangen van diegene in de beklaagdenbank op een goede manier behartigd worden én iedere Nederlander kan rekenen op een eerlijke, onpartijdige en integere uitspraak. Ben je op zoek naar vacatures bij de rechtelijke macht? Bij Driessen helpen we jou aan een betekenisvolle flexibele baan bij de rechtelijke macht.

Onze nieuwste vacatures bij de Rechtelijke macht

Werken via Driessen

Bij Driessen vind je betekenisvol werk. En daar past een baan die bijdraagt aan een eerlijke rechtspraak zeker bij. We staan bekend als hét uitzendbureau voor een baan bij de overheid. Daarnaast is werkgeluk ons handelsmerk. Wij zorgen er dus voor dat jij gezond, vitaal en gelukkig aan de slag kunt en blijft werken. Bijvoorbeeld door gesprekken met coaches, cursussen en opleidingen en vitaliteitsprogramma’s. 

Lees meer over onze 5 werkbeloftes

Waarom werken bij de rechtelijke macht?

Werken bij de rechtspraak, betekent bijdragen aan een veilige samenleving. Je gaat aan de slag in een omgeving die volop in ontwikkeling is en waar elke dag veel gebeurt. Reken dus op een afwisselende job. Bij de rechtelijke macht werken tal van professionals aan een rechtvaardiger Nederland. Daar komt een portie maatschappelijke betrokkenheid en een flinke drive bij kijken. En dat dat prettig werkt, blijkt wel uit het feit dat de rechtspraak opgenomen is in de top 50 favoriete werkgevers van Intermediair.

Ben je op zoek naar rechtbank vacatures? Driessen biedt volop mogelijkheden.

Vacatures rechtspraak in heel Nederland

In heel Nederland zijn vacatures bij de rechtelijke macht te vinden. Voor bijna alle rechtbanken in Nederland hebben wij interessante banen. Kijk dus zeker even of er voor jouw profiel of gewenste functie iets tussen zit.

Werken bij de rechtspraak: verschillende functies en profielen

Om tot een goede rechtspraak te komen in Nederland, heb je natuurlijk rechters en advocaten nodig. Maar wie wat meer weet van de rechtelijke macht, weet dat dat zeker niet de enige betekenisvolle banen in deze tak van sport zijn. Ook ICT’ers, bodes, communicatiemedewerkers of administratieve medewerkers dragen bij aan een optimale rechtelijke macht. Wil jij betekenisvol werk doen bij een rechtbank? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures. 

Meer weten over onze rechtspraak vacatures? 

Wil jij werken bij de rechtelijke macht? Bekijk dan onze vacatures. Reageer eenvoudig binnen 1 minuut met je persoonlijke Mijn Driessen account. Wil je liever eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op. 

Ja, ik wil een Mijn Driessen account