Werken in de publieke sector

Wil jij waardevol werk doen dat echt bijdraagt aan de maatschappij? Dan wil je werken in de publieke sector. Met een baan bij de overheid, het onderwijs, de zorg of de cultuur, kun jij daadwerkelijk iets betekenen. Driessen is hét uitzendbureau voor de publieke sector en heeft verschillende vacatures, door heel Nederland. Ontdek welke banen in de publieke sector beschikbaar zijn.

Onze nieuwste vacatures in de publieke sector

Werken via Driessen betekent werkgelukkig werken

Als uitzendbureau voor de publieke sector onderscheiden we ons door in dienst te staan van jou, onze (flexibele) medewerker. Omdat we jou betekenisvol aan het werk willen houden, doen we je een aantal werkbeloftes. En dat gaat verder dan een contract en een paar aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. We beloven je dat we investeren in jouw ontwikkeling, dat je jezelf kunt zijn en dat je financieel gezond en vitaal aan de slag blijft. Daarnaast kijken we altijd naar wie je bent en wat je kunt. Want werkgelukkige medewerkers zijn een aanwinst voor onze maatschappij (én natuurlijk onze opdrachtgevers).

Nog wat cijfers op een rij
  • 100% van onze flexibele medewerkers heeft dezelfde salarisschaal als medewerkers bij de opdrachtgever.
  • 90% van onze flexibele medewerkers voelt zich gezond en vitaal.
  • Onze flexibele medewerkers hebben een structureel laag verzuimpercentage van 2,6%.

Lees meer over onze 5 werkbeloftes

Waarom werken in de publieke sector?

De publieke sector is een verzamelnaam voor organisaties in het publieke domein zoals de overheid, het onderwijs, de zorg en cultuur. Veel mensen die in de publieke sector werken, voelen zich (werk)gelukkig. Dat komt omdat ze waardevol werk doen, waarmee ze echt iets kunnen betekenen voor een ander. Wil jij je ook inzetten voor de maatschappij en wil je elke dag met een voldaan gevoel thuiskomen? Dan is werken in de publieke sector iets voor jou.

Persoon pakt ticket bij apparaat

Volop vacatures in de publieke sector

Driessen is hét uitzendbureau voor de publieke sector. Jaarlijks verbinden wij meer dan 15.000 talenten aan onze opdrachtgevers. Bij ons vind je volop mogelijkheden in het publieke domein. Of je nu als financieel adviseur aan de slag wilt, graag in het onderwijs werkt of als beleidsmedewerker het verschil gaat maken. Daarnaast hebben we ook regelmatig vacatures voor HR-adviseurs, klantenservicemedewerkers en projectmanagers. En of je nu in Groningen, Flevoland of Limburg woont, wij hebben vacatures in elke provincie.

Meer weten over publieke sector vacatures?

Wil jij betekenisvol werk in het publieke domein? Schrijf je in bij Driessen, hét uitzendbureau voor de publieke sector. Solliciteren kan binnen 1 minuut via het persoonlijke Mijn Driessen account. Wil je graag meer informatie over onze vacatures of onze werkwijze? Neem gerust contact op.

Ja, ik wil een Mijn Driessen account