Onze werkwijze

Wanneer je start met een nieuwe uitdaging, wil je dat alles goed geregeld is. Van de zoektocht naar je ideale baan, tot het sollicitatieproces en het moment van indiensttreding. Bij Driessen ben je daarvan verzekerd.

Vacatures in overheid, onderwijs en zorg

Zoek je werk in de sectoren overheid, onderwijs en zorg, dan ben je bij Driessen aan het juiste adres. De werkgevers voor wie wij werken bieden mooie banen, die een belangrijke bijdrage leveren aan de maatschappij. Dankzij ruim 27 jaar ervaring kunnen wij de beste match maken. Benieuwd? Bekijk hier alle vacatures. Wil je solliciteren? Dat kan direct. Graag zelfs! Nadat wij je sollicitatie hebben behandeld, ontvang je van ons altijd persoonlijk bericht.

Werkbeloften als uitgangspunt

Ga je via ons aan de slag, dan is alles goed geregeld. Je salaris, pensioen, wij regelen het allemaal. Maar werk is meer dan een contract. Daarom werken wij vanuit onze 5 werkbeloften. Zeg jij ‘ja’ tegen Driessen, dan beloven wij:

  1. Alles op alles te zetten om een betekenisvolle baan voor jou te vinden;​
  2. Te investeren in jouw ontwikkeling;
  3. Te kijken naar wie jij bent en wat jij kunt, ongeacht je leeftijd, afkomst en gender;​
  4. Je financieel veerkrachtig te maken; ​
  5. Jou een carrière lang werkgelukkig te maken.

Wij stellen ons voor

In deze video vertellen wij je in het kort wie wij zijn en hoe wij werken. Kijk en leer ons kennen.

Alles rondom werk op één plek

Alle gemaakte afspraken en bijbehorende documenten vind je terug in de online portal Mijn Driessen. Hier regel je alles rondom je dienstverband. Je kunt ook gebruik maken van de Mijn Driessen app, zo heb je de belangrijkste Driessen-functionaliteiten altijd binnen handbereik.

Salaris en pensioen

Je salaris en pensioen zijn belangrijke onderdelen van jouw arbeidsvoorwaarden. Het salaris wordt altijd in samenspraak met de opdrachtgever samengesteld. Daarnaast bouw je als uitzendkracht standaard pensioen op via StiPP, het pensioenfonds voor flexibele medewerkers. Opdrachtgevers kunnen ervoor kiezen om het pensioen uit te breiden met pensioen via het ABP (het pensioenfonds voor overheid en onderwijs) of het PFZW (PensioenFonds Zorg & Welzijn).

Goed werkgeverschap

Wij hechten veel waarde aan goed werkgeverschap en hebben dit opgebouwd uit vier pijlers.

  • Samen Slim: mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling;
  • Samen Vitaal: ondersteuning om gezond te werken;
  • Samen Bewust: financiële veerkracht voor jou;
  • Samen Verder: een carriere lang werkgelukkig bij Driessen.

Goed kan altijd beter

Ons werkgeluk? Ervoor zorgen dat jij gelukkig bent! Iedere dag staat ons team klaar om jou te helpen en onze dienstverlening steeds weer te verbeteren. Jouw mening daarover vinden wij belangrijk. Daarom meten wij regelmatig de medewerker tevredenheid met Starred.

Steevast beoordelen onze flexibele medewerkers Driessen met het mooie rapportcijfer van een 8. We zijn super trots op dit resultaat, maar blijven innoveren. Want goed kan volgens ons altijd beter.