Onze werkwijze

Wanneer je start met een nieuwe uitdaging, wil je dat alles goed geregeld is. Van de zoektocht naar je ideale baan, tot het sollicitatieproces en het moment van indiensttreding. Bij Driessen werkt alles heel eenvoudig.

Onze vacatures

Bij ons vind je vacatures in de sectoren overheid, onderwijs, zorg & welzijn en cultuur. Dat wij alleen werken voor de publieke sector is een bewuste keuze, want hier liggen onze roots. Door die jarenlange ervaring kennen wij de organisaties en de mensen die er passen als geen ander en kunnen wij de beste match maken. Benieuwd? Bekijk hier alle vacatures. Wil je solliciteren? Dat kan direct. Graag zelfs! Nadat wij je sollicitatie hebben behandeld, ontvang je van ons altijd persoonlijk bericht.

Digitaal maar toch dichtbij

Vanaf je sollicitatie tot en met het tekenen van je opdracht: wij werken zo digitaal mogelijk. Dit bespaart veel tijd. En dat heeft voordelen. Jij kunt sneller aan de slag en wij houden tijd over; voor jou. Want persoonlijke aandacht, daar draait het bij ons om. Iedere medewerker bij Driessen heeft een vast team met eigen contactpersonen. En op onze locaties ben je altijd welkom voor een lekker kopje koffie en een goed gesprek.

Wij stellen ons voor

Wij maken werk van jouw baan in de overheid, het onderwijs, de zorg of de culturele sector. Maar belangrijker nog; wij maken werk van jouw geluk. In deze video vertellen wij je graag in het kort wie wij zijn en wat wij belangrijk vinden. Kijk en leer ons kennen.

Alles rondom werk op één plek

Alle gemaakte afspraken en bijbehorende documenten vind je terug in de online portal Mijn Driessen. Hier regel je alles rondom je dienstverband. Je kunt ook gebruik maken van de Mijn Driessen app, zo heb je de belangrijkste Driessen-functionaliteiten altijd binnen handbereik.

Salaris en pensioen

Je salaris en pensioen zijn belangrijke onderdelen van jouw arbeidsvoorwaarden. Het salaris wordt altijd in samenspraak met de opdrachtgever samengesteld. Daarnaast bouw je als uitzendkracht standaard pensioen op via StiPP, het pensioenfonds voor flexibele medewerkers. Opdrachtgevers kunnen ervoor kiezen om het pensioen uit te breiden met pensioen via het ABP (het pensioenfonds voor overheid en onderwijs) of het PFZW (PensioenFonds Zorg & Welzijn).

Werkgeluk

Zorgen voor een leuke baan, het juiste salaris en een goed pensioen vinden wij vanzelfsprekend. Volgens ons zit werkgeluk ook in andere dingen. Persoonlijke ontwikkeling en je fit en vitaal voelen bijvoorbeeld. Maar ook een stabiele financiële basis en een werkgelukkige carrière bij Driessen. Daarom besteden wij veel aandacht aan Goed Werkgeverschap.

Goed kan altijd beter

Ons werkgeluk? Ervoor zorgen dat jij gelukkig bent! Iedere dag staat ons team klaar om jou te helpen en onze dienstverlening steeds weer te verbeteren. Jouw mening daarover vinden wij belangrijk. Daarom meten wij regelmatig de medewerker tevredenheid met Starred.

Steevast beoordelen onze flexibele medewerkers Driessen met het mooie rapportcijfer van een 8. We zijn super trots op dit resultaat, maar blijven innoveren. Want goed kan volgens ons altijd beter.