Schrijf je in en maak kans op een wellnessdag

Als leraar, ambtenaar of verpleegkundige sta je de hele dag in dienst van leerlingen, burgers of patiënten. Wij staan als uitzendbureau in dienst van jou! Wil jij ook bij de overheid, in de zorg of in het onderwijs werken? Schrijf je nu in en wie weet geniet jij binnenkort van een heerlijke wellnessdag*. Na je inschrijving gaan wij op zoek naar een leuke baan voor jou. Hebben we een match gevonden? Dan nemen wij contact met je op. Zie je zelf een vacature op onze website? Met jouw account solliciteer je gemakkelijk op jouw favoriete vacature(s).

Inschrijven

*Deze actie is geldig t/m vrijdag 23 september 2022. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld en bekendgemaakt met voornaam en woonplaats via de podcast Weer een dag of via social media. Stond je al ingeschreven bij Driessen? Geen probleem, onder iedereen die vóór maandag 29 augustus 2022 ingeschreven stond verloot Driessen wellness-pakketten waarvan ze persoonlijk op de hoogte worden gesteld.

Werken voor Driessen

Of je nu als starter je eerste stappen zet op de arbeidsmarkt of als routinier op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, je wilt natuurlijk dat jouw nieuwe baan goed geregeld wordt. Daarom staat Driessen voor een heldere werkwijze. Wij helpen jou graag op weg: van de zoektocht naar een passende werkplek en de sollicitatieprocedure tot het moment van indiensttreding. En ook tijdens je loopbaan staan we je met raad en daad bij.

Inschrijven