Benoeming Kieran Munnich tot directeur van Driessen

Kieran Munnich

Per 1 januari 2021 wordt Kieran Munnich directeur van Driessen. Hij vult daarmee de directie aan die, sinds 2018, wordt gevormd door Lisa Wouters en Ad van Zutphen.

Ad & Lisa: “Kieran is, met zijn expertise op het vlak van digitalisering, voor ons een enorm waardevolle toevoeging aan de directie. De digitalisering van het uitzendproces heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen en ook in de toekomst is het één van de sleutels tot succes. Kierans ruime ervaring op dit vlak, gecombineerd met zijn grote verbondenheid met onze familie van bedrijven, zorgen voor een versterking van ons directieteam. Dit alles gericht op de volgende stap in de ontwikkeling van Driessen en met behoud van onze onderliggende familiewaarden die ons onderscheiden in de markt.”

Kieran is inmiddels ruim 10 jaar werkzaam binnen Driessen. Hij startte in 2010 zijn carrière als project manager, en is sinds 2016 werkzaam als manager software development binnen Driessen.

Kieran: “Met deze stap komt alles op een geweldige manier bij elkaar. Een prachtig familiebedrijf, mijn drive om te zorgen voor werkgeluk voor zoveel mogelijk mensen in de publieke sector, maar vooral ook mijn verbondenheid met de hele club. Ik kijk er enorm naar uit om samen met alle bevlogen collega’s aan de slag te gaan om Driessen de komende jaren verder te laten groeien!”

Gerelateerde artikelen