Uitzenden

Als werkgever in de publieke sector bent u op zoek naar de beste medewerkers. Driessen HRM helpt organisaties binnen overheid, onderwijs, zorg en cultuur in de zoektocht naar de juiste kandidaten. In het wervings- en selectieproces houden wij natuurlijk rekening met criteria als diploma’s, ervaring en salaris, maar kijken wij vooral of kandidaten qua persoonlijkheid en competenties passen bij uw organisatie. Onze intercedenten weten door middel van onze kennis en jarenlange ervaring snel de juiste medewerker voor u te vinden. 

Ruim kandidatenbestand

Ons kandidatenbestand bestaat uit mensen die willen werken voor mensen; mensen met hart voor overheid, onderwijs, zorg & welzijn of cultuur. Wij ontmoeten onze kandidaten online en persoonlijk op een van onze locaties in Nederland en vinden hen met behulp van diverse (online) wervingsacties. Daarnaast zijn wij regelmatig aanwezig op arbeidsmarktevents en voeren wij een actief social media beleid. Op die manier houden wij ons kandidatenbestand zo actueel en uitgebreid mogelijk.

Goed geregeld

Onze intercedenten zorgen voor een zorgvuldige werving en selectie van de beste kandidaten. Wanneer uw keuze voor de juiste kandidaat is gemaakt, bent u er bij Driessen van verzekerd dat ook het proces daarna goed geregeld is. Of u nu voor uitzenden kiest, wij nemen alle administratieve handelingen en bijbehorende risico’s uit handen. Van het opstellen van de arbeidsovereenkomst tot verzuimbegeleiding. Van salarisadministratie tot facturatie. En van de afdrachten van premies en loonbelasting tot de verwerking van alle personele, wettelijke en CAO-wijzigingen.

Goed werkgeverschap

Wanneer u kiest voor uitzenden via Driessen, bent u ervan verzekerd dat ook het werkgeverschap voor de kandidaat die voor u aan de slag gaat goed is geregeld. Naast de vanzelfsprekende zaken als een helder contract, een correct salaris en een goed pensioen, kunnen medewerkers in dienst bij Driessen gebruik maken van vele extra’s.

  • Loopbaan- en evaluatiegesprekken
  • Themaworkshops op locatie en een divers aanbod aan e-learning
  • Vitaliteits,- loopbaan,- en persoonlijkheidstests
  • Korting op (zorg)verzekeringen en sportabonnementen
  • Persoonsgerichte verzuimbegeleiding en een vertrouwenspersoon

Online gemak via Mijn Driessen

Kiest u voor uitzenden via Driessen, dan regelen u en uw medewerkers alles eenvoudig online. In een eigen Mijn Driessen omgeving kunt u aanmeldingen en verlengingen regelen, uren accorderen, facturen bekijken en managementinformatie inzien. Medewerkers kunnen via Mijn Driessen uren declareren, loonstroken en jaaropgaven inzien en alle informatie vinden die van toepassing is op het dienstverband.


Flexibele medewerkers en Driessen

Medewerkers in dienst bij Driessen beoordelen onze dienstverlening met het mooie rapportcijfer van een 8-. Bekijk de informatiefilm om te zien wat het voor medewerkers betekent om in dienst te zijn bij Driessen.