Altijd de juiste rijksambtenaar voorhanden

De Rijksoverheid is een dynamische wereld. Als ministerie, uitvoerende organisatie, Rijksdienst of Hoge College van Staat moet je direct kunnen inspelen op de veranderende wet- en regelgeving en de bijkomende verantwoordelijkheden. En dat doe je met een flexibele schil aan rijksambtenaren. Wil jij direct kunnen rekenen op de juiste rijksambtenaar? Dan biedt Driessen uitkomst. Wij hebben een groot netwerk van kandidaten die staan te popelen om bij de Rijksoverheid aan de slag te gaan.

Driessen staat in dienst van jouw flexibele schil

Een flexibele schil met uitzendkrachten is uitermate belangrijk voor jouw Rijksorganisatie. Ga maar na: hoe kun je pieken opvangen? Met een flexibele schil. Hoe regel je tijdelijk vervanging? Door middel van een flexibele schil. Bij Driessen vinden we dat flexibel werk moet werken voor zowel de organisatie als de uitzendmedewerkers. Daarom staan wij als uitzendbureau in dienst van onze flexibele medewerkers. Wij garanderen ons goed werkgeverschap met onze 5 werkbeloftes. Beloftes die verder gaan dan onze wettelijke verplichtingen. Zo weet je zeker dat het flexwerk van jouw organisatie goed geregeld is.

Kies je voor een flexibele schil via Driessen, dan beloven wij jouw medewerkers
  • Betekenisvol aan het werk te houden.
  • Te investeren in hun ontwikkeling.
  • Werkgelukkig te laten zijn.
  • Te kijken naar wie ze zijn en wat ze kunnen.
  • Financieel gezond en vitaal te houden.

Lees meer over onze 5 werkbeloftes

Interessante kandidaten per mail ontvangen? Maak een alert aan.

Maak een kandidaten alert aan en ontvang een melding als er één of meer kandidaten zijn die aan jouw criteria voldoen.

Kandidaten in ons netwerk voor Rijksoverheid
Cijfer klanttevredenheid van Rijksoverheid
Jaren ervaring bij Rijksoverheid
Uitvoeringsorganisaties binnen Rijksoverheid zijn klant bij Driessen

Dé flexibele oplossing voor Rijksoverheid

Driessen biedt de flexibele oplossing voor de dynamische overheid. Al bijna 30 jaar werken wij voor de Rijksoverheid, provincies en gemeenten. Wij hebben daarom niet alleen de juiste kennis en expertise in huis, maar hebben ook processen en systemen die volledig zijn afgestemd op overheidsorganisaties. Tel daar ons uitgebreide netwerk van kandidaten bij op en je begrijpt dat we je volledig kunnen ontzorgen.

Meer weten over onze diensten voor de Rijksoverheid?

Neem contact op

Wij werken met trots voor o.a. deze organisa­ties in de Rijksoverheid