Flexibele schil voor rechterlijke macht

De rechterlijke macht draagt bij aan een veiliger Nederland. Geen werk dat je ‘even op de plank’ kunt leggen. Bij piekmomenten, ziekte of zwangerschapsverlof, is het dus van essentieel belang dat flexibele medewerkers inzetbaar zijn. Driessen zorgt voor die flexibele schil.

Jouw flexibele medewerkers staan bij ons centraal

Het belang van een flexibele schil is evident, het belang van goed werkgeverschap ook. Als rechterlijke macht wil je dat alle medewerkers werkplezier ervaren. En laat Driessen nou werkgeluk op 1 zetten. Wij gaan verder dan een goed contract en mooie arbeidsvoorwaarden. We doen onze flexibele uitzendkrachten 5 werkbeloftes. Zo zorgen we dat ze betekenisvol aan het werk blijven, investeren we in hun ontwikkeling, kijken we naar wie ze zijn en wat ze kunnen en zorgen we dat ze financieel gezond en vitaal blijven.

Lees meer over onze 5 werkbeloftes

Interessante kandidaten per mail ontvangen? Maak een alert aan.

Maak een kandidaten alert aan en ontvang een melding als er één of meer kandidaten zijn die aan jouw criteria voldoen.

Kandidaten in ons netwerk voor rechterlijke macht organisaties
Cijfer klanttevredenheid van rechterlijke macht organisaties
Jaren ervaring bij rechterlijke macht organisaties

Klaar voor de toekomst dankzij flexibele medewerkers

Onze samenleving verandert snel. De manier waarop we werken ook. Daarom wordt het steeds belangrijker om als organisatie wendbaar te zijn. Om snel in te kunnen spelen op de realiteit. Driessen helpt al bijna 30 jaar organisaties in de publieke sector om door middel van een flexibele schil wendbaar te blijven. Dankzij die jarenlange ervaring zijn onze systemen goed afgestemd op jouw organisatie en weten we dankzij ons grote netwerk snel de juiste match te maken.

Meer weten over onze diensten voor de rechterlijke macht?

Neem contact op

Wij werken met trots voor o.a. deze rechterlijke macht organisa­tie

Rechtspraak