Waarom onze werkwijze werkt

Onze werkwijze is volledig afgestemd op werken bij de overheid, in het onderwijs en in de zorg- en cultuursector. En dat werkt. Met een tevredenheidscijfer van een 8 onder opdrachtgevers en een 8.5 onder flexibele medewerkers zien we dat onze aanpak gewaardeerd wordt. Dat weerhoudt ons er niet van om onze werkwijze te blijven verbeteren. Want goed kan altijd beter.

Hét uitzendbureau in de publieke sector

Al bijna 30 jaar werken we uitsluitend voor de overheid, het onderwijs, de cultuursector en de zorg. En dat is een bewuste keuze. Want in de publieke sector wordt belangrijk werk gedaan waar wij graag een bijdrage aan leveren met de beste mensen. Onze processen en systemen zijn volledig afgestemd op de publieke sector. Of het nu gaat over het bieden van een ABP-pensioen, vervangingen in het onderwijs of zij-instroom in de zorg. Bij Driessen weten we waar jij het over hebt.

Goed werkgeverschap

Als uitzendbureau hebben we een HR-beleid voor flexibele medewerkers. Dit beleid richt zich op duurzame inzetbaarheid van onze (en dus jouw) medewerkers. Zo zorgen we dat medewerkers matchen bij wat jouw organisatie nodig heeft. Ook vinden we het belangrijk dat onze medewerkers duurzaam inzetbaar zijn. Daarom investeren we in opleiding en ontwikkeling, gezondheid en vitaliteit, financiële veerkracht, doorstroom en werkgeluk. Dit hebben we vertaald naar 5 werkbeloftes die we naar al onze flexibele medewerkers uitspreken. Eerst zien dan geloven? Iedere werkbelofte heeft parameters waaraan we ons goed werkgeverschap toetsen.

Meer over onze werkbeloftes

Eerlijke kansen voor iedereen

Iedereen die werkt via Driessen draagt bij aan het geluk van onze maatschappij. En die maatschappij is kleurrijk. Wij willen dat onze medewerkers een afspiegeling vormen van de maatschappij. Dit vertaalt zich onder meer in onze werkbeloftes. Maar ook vanuit ons inclusiviteitsbeleid zetten wij de deur open voor iedereen en gaan wij actief op zoek naar diversiteit.

Meer over inclusie en diversiteit

Kwaliteit

Om onze kwaliteit te borgen, zijn wij in het bezit van verschillende certificeringen en lidmaatschappen.