Klantverhaal van RichtingZuid

Traineeship bij de Provincie Limburg

RichtingZuid is een tweejarig traineeprogramma binnen provincie Limburg waarbij verschillende kanten van het overheidsvak aan bod komen. Jaarlijks start een talentvol en enthousiast team met het traineeship.

Inhoud van het traineeprogramma

Provincie Limburg start elk jaar het traineeprogramma RichtingZuid, samen met aangesloten partnerorganisaties zoals gemeenten of semioverheid. Elke acht maanden wisselen trainees van opdracht. Daarnaast is een leer- en ontwikkelprogramma opgezet, kenmerkend voor een traineeship, zodat naast het werk ook voldoende ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

Samenwerking Driessen

De trainees van RichtingZuid zijn in dienst bij Driessen, volledige ontzorging en ondersteuning van de trainees staat hierin centraal. Trainees kunnen bij Driessen terecht met vragen over bijvoorbeeld het arbeidscontract, verzekeringen of verlof. Daarnaast heeft Driessen ook geholpen met de cv-check om zo een eerste selectie te maken. De samenwerking bevalt RichtingZuid erg goed. “We kunnen altijd aankloppen wanneer we vragen of problemen hebben, hierin is de samenwerking heel fijn”.

Meer weten over de dienstverlening van Driessen

Lees verder