terug

Publicatie ‘Werkgeluk'

Hoe gelukkig zijn medewerkers in de publieke sector? In deze publicatie geven we antwoord op deze en andere vragen rondom werkgeluk in overheid, onderwijs, zorg & welzijn en cultuur.

Bezoekers oprecht welkom heten bij het gemeenteloket, kinderen enthousiast vertellen over het kofschip voor de klas, ouderen met liefde ondersteunen bij het aantrekken van hun kousen in een verzorgingshuis of mensen een onvergetelijke avond bezorgen in het theater. Mensen die werken voor de overheid, het onderwijs, zorg & welzijn of cultuur maken elke dag het verschil. Om dit vol overgave te doen, helpt het om gelukkig te zijn in je werk. Met werkgeluk is het in de publieke sector - gelukkig - positief gesteld.

In de publicatie Werkgeluk lees je hoe gelukkig medewerkers in de publieke sector zijn. Wat maakt hen gelukkig in het werk? En hoe kunt u als werkgever hieraan bijdragen? Antwoord op deze en andere vragen geven we aan de hand van een grootschalig onderzoek dat Kantar TNS in opdracht van Driessen heeft uitgevoerd.

Dé gids in het vergroten van werkgeluk

Samen met vooraanstaande hoogleraren Ruut Veenhoven en Meike Bartels duiken we dieper in het wetenschappelijk onderzoek rondom geluk. Om vervolgens stil te staan bij de invloed van architectuur op ons geluksgevoel en ons werk, hoe mobiliteit van werknemers werkgeluk bevordert en de invloed van geld op geluk. Verdiepend in de sectoren overheid, onderwijs, zorg & welzijn en cultuur spreken we medewerkers, HRM’ers en leidinggevenden over werkgeluk. Ook geven we per sector het woord aan een specialist. Wij hopen dat deze digitale publicatie over werkgeluk je mag gidsen in het vergroten van jouw werkgeluk en dat van jouw medewerkers.

* verplicht veld

Vraag kosteloos een exemplaar aan

Vul het formulier in om de publicatie 'Werkgeluk' aan te vragen.

Welke uitgave wil je ontvangen?
Uitgave
Persoonsgegevens
Organisatie
Contactgegevens
Eventueel je opmerking of vraag over dit onderwerp

Nieuwsbrief

CAPTCHA