Uitzenden, het verbinden van mens en werk

Personeelstekorten of pieken wilt u direct opvangen. Maar natuurlijk wel met medewerkers die echt passen binnen uw organisatie. Wij helpen u daarbij. Hoe? Door kennis van de sector, een netwerk met locaties én door elke dag samen met u in te zetten op het werkgeluk van flexibele medewerkers.

Een echte goed werkgever

Het vinden van de juiste medewerker voor uw vacature is ons werk. Het zorgen voor een helder contract, een correcte salarisbetaling en een goed pensioen vinden wij dan ook vanzelfsprekend. Werkgeluk zit volgens ons namelijk in andere dingen. Persoonlijke ontwikkeling en je fit en vitaal voelen bijvoorbeeld. Maar ook een stabiele financiële basis en een werkgelukkige carrière bij Driessen. Daarom gaat Goed Werkgeverschap voor flexibele medewerkers bij Driessen verder.

“Ik vind het prettig dat er vlot geacteerd wordt op vragen.”

Liesbeth van der Meer
HRM-adviseur bij Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO)

Mooi. Maar wat betekent dat in de praktijk?

Wij investeren dagelijks in de persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van onze 15.000 flexibele medewerkers met:

  • Werk naar werkbegeleiding in de publieke sector;
  • Loopbaan- en evaluatiegesprekken;
  • Themaworkshops op locatie en een divers aanbod aan e-learning;
  • Vitaliteit,- loopbaan,- en persoonlijkheidstests;
  • Mogelijkheid tot het kopen van een huis met de perspectiefverklaring;
  • Korting op (zorg)verzekeringen en sportabonnementen;
  • Persoonsgerichte verzuimbegeleiding en een vertrouwenspersoon.

En onze flexibele medewerkers? Die waarderen dit enorm. In ons jaarlijkse tevredenheidsonderzoek dat wordt uitgevoerd door Kantar TNS beoordelen zij Driessen steevast met een 8-.

Volledig digitaal uitzendbureau

Kortgezegd zorgt Driessen voor werkgelukkige medewerkers voor uw organisatie. En dat allemaal tegen scherpe tarieven. Want als volledig digitaal uitzendbureau zijn onze processen snel en accuraat. Medewerkers regelen alles eenvoudig online: uren declareren, loonstroken en jaaropgaven inzien en alle informatie vinden die van toepassing is op het dienstverband. En u? In een eigen Mijn Driessen omgeving kunt u aanmeldingen en verlengingen regelen, uren accorderen, facturen bekijken en managementinformatie inzien. Wel zo makkelijk.

In dienst bij Driessen

In onderstaande film leggen wij uit wat het voor medewerkers betekent om bij Driessen in dienst te zijn.

Meer informatie over uitzenden?
Heeft u een vraag over onze uitzend dienstverlening of wilt u een voorstel op maat? Onze specialisten voorzien u graag van een goed en geheel vrijblijvend advies.


ja, ik ontvang graag meer informatie