Uitzenden, het verbinden van mens en werk

Personeelstekorten of pieken wil je direct opvangen met medewerkers die echt passen in jouw organisatie. De uitzendkrachten van Driessen staan altijd voor je klaar om belangrijk werk te verrichten in de overheid, het onderwijs en andere betekenisvolle sectoren waar goed werkgeverschap centraal staat. Driessen neemt het volledige werkgeverschap van je over en wij zorgen dat dit de verwachtingen van de uitzendkracht en jouw organisatie overtreft. Het enige dat jij hoeft te doen is een klikgesprek te voeren en de medewerker kan morgen beginnen.

Ik wil uitzenden via Driessen

Uitzendbureau in dienst van jou

Flexibel werk is van vitaal belang voor de arbeidsmarkt en werkgevers. Het is een manier om pieken op te vangen en tijdelijke vervangingen te regelen. Bij Driessen vinden we dat flexibel werk niet alleen voor jou als opdrachtgever moet werken, maar ook voor de uitzendkracht. Daarom staan wij als werkgever in dienst van jouw uitzendkrachten. Dit bewijzen en borgen we met werkbeloftes die we naar onze uitzendkrachten uitspreken. Beloftes die verder gaan dan een contract.

Als je voor uitzenden via Driessen kiest, dan beloven wij jouw uitzendkrachten
  • Betekenisvol aan het werk te houden.
  • Te investeren in hun ontwikkeling.
  • Werkgelukkig te laten zijn.
  • Te kijken naar wie ze zijn en wat ze kunnen.
  • Financieel gezond en vitaal te houden.

Lees meer over onze 5 werkbeloftes

Interessante kandidaten per mail ontvangen? Maak een alert aan.

Maak een kandidaten alert aan en ontvang een melding als er één of meer kandidaten zijn die aan jouw criteria voldoen.

Scherpe uitzendtarieven en strakke processen

Driessen zet altijd een stapje extra voor haar uitzendkrachten. Toch hanteren we scherpe tarieven. Hoe dat kan? Door snelle en accurate processen die volledig zijn toegespitst op organisaties in de overheid, het onderwijs en andere betekenisvolle sectoren. Als volledig digitaal uitzendbureau maken wij het jou en de uitzendkrachten makkelijk. Onze medewerkers kunnen alles eenvoudig online regelen. Van het declareren van uren en het inzien van loonstroken en jaaropgaven tot het vinden en downloaden van belangrijke informatie. Maar ook jij als opdrachtgever kunt alles digitaal regelen. In een eigen Mijn Driessen omgeving regel je aanmeldingen en verlengingen, accordeer je uren en vind je facturen en managementinformatie. Kom je er even niet uit? Dan staan onze medewerkers altijd klaar om je verder te helpen.

Duurzame inzetbaarheid leidt tot een zeer laag verzuimpercentage

Goed werkgeverschap voor uitzendkrachten vormt het uitgangspunt van onze dienstverlening. Duurzame inzetbaarheid speelt hierbij een grote rol. Gezonde en vitale medewerkers zijn gelukkiger en productiever. En niet onbelangrijk, ons beleid leidt tot een laag verzuimpercentage van 2,6%. Zo kunnen personeelstekorten in jouw organisatie ook daadwerkelijk worden opgevangen.

Lees meer over onze aanpak

Meer informatie over uitzenden?

Heb je een vraag over onze uitzenddienstverlening of wil je een voorstel op maat? Onze specialisten voorzien je graag van een goed en geheel vrijblijvend advies.

Ik wil uitzenden via Driessen

Onder andere deze organisa­ties kozen voor onze dienst uitzenden