Flex- en vervangerspools, bezetting op orde

In sommige functies leidt ziekte of afwezigheid van een medewerker direct tot problemen. Dit maakt u als organisatie in de publieke sector kwetsbaar. Met de flex- en vervangerspools van Driessen behoren deze problemen tot het verleden. En is uw bezetting altijd op orde.

Vervangingen op basis van uw wensen

Uw flex- of vervangerspool vormt de basis bij vervangingen. Een flex- of vervangerspool bestaat uit een groep gekwalificeerde medewerkers die inspringt op de momenten dat het nodig is. Niet wij, maar u bepaalt hoe de pool is ingericht.

  • Beheer vervangerspool
    Driessen zorgt voor de vervanging en neemt alle operationele, administratieve én juridische processen voor haar rekening. U hoeft alleen een vervangersvraag in te dienen en Driessen regelt alles.
  • Werving en selectie vervangerspool
    Zelf uw vervangerspool samenstellen? Dat is geen probleem. Maar het vinden van de juiste mensen vraagt om een specialistische aanpak. Wij werken uitsluitend voor het onderwijs, de overheid, zorg & welzijn en cultuur. En vinden daardoor mensen die écht bij uw organisatie en de functie passen.
  • Werkgeverschap vervangers
    Als organisatie in de publieke sector kunt u niet alle medewerkers zelf in dienst nemen. Flexibiliteit is nodig. Het werkgeverschap uitbesteden aan Driessen is een oplossing. Dit kan via payroll, uitzenden en detacheren. En bij Driessen doet u dit altijd op een verantwoorde manier. Eerlijke voorwaarden, werkzekerheid en werkgeluk staan centraal in onze aanpak.

Snel en digitaal

Bij een vervanging is snelheid geboden. Als volledig digitaal uitzendbureau zijn onze processen en systemen hierop ingericht. De VervangingsManager van ons zusterbedrijf IJK maakt het mogelijk om vervangingen via een eenvoudige applicatie te beheren, plannen en automatiseren.

"We bieden onze flexibele medewerkers perspectief"

Florian van der Aa
P&O Adviseur bij Salto

Speciaal voor het onderwijs

In het onderwijs zijn vervangingen een vak apart. Onderwijs is een grondrecht in Nederland. Daarom moet er altijd een leraar of docent voor de klas staan. Voor het onderwijs is het mogelijk om via Driessen vervangerspools van verschillende scholen samen te voegen. Zo vergroot u het aanbod van vervangers en is er voor alle scholen meer zekerheid op een vervanging. Lees meer over onze dienstverlening speciaal voor het onderwijs.

Meer informatie over flex- en vervangingspool?
Heeft u een vraag over onze flex- of vervangingspool dienstverlening of wilt u een voorstel op maat? Onze specialisten voorzien u graag van een goed en geheel vrijblijvend advies.

ja, ik ontvang graag meer informatie