Flex- en vervangerspools, bezetting op orde

In sommige functies leidt ziekte of afwezigheid van een medewerker direct tot problemen. Dit maakt organisaties kwetsbaar. Met de flex- en vervangerspools van Driessen behoren deze problemen tot het verleden. En is de bezetting altijd op orde.

Vervangingen geregeld zoals jij het wilt

Bij het managen van vervangingen vormt een flex- of vervangerspool de basis. Een flex- of vervangerspool bestaat uit een groep gekwalificeerde medewerkers die inspringt op de momenten dat het nodig is. Van het werven van de medewerkers voor de pool tot en met de planning en het werkgeverschap: wij voorzien in alle stappen. Wil je slechts een gedeelte uitbesteden, ook dat is mogelijk.

  • Werving en selectie vervangerspool
    Het vinden van de juiste mensen voor een vervangerspool vraagt om een specialistische aanpak. Wij werken uitsluitend voor de sectoren onderwijs, overheid, zorg & welzijn en cultuur. Daardoor zijn wij in staat om de mensen te vinden die écht in de sector passen.
  • Beheer vervangerspool
    Wij regelen de vervangingen binnen de pool en nemen alle operationele, administratieve én juridische processen voor onze rekening. Als organisatie geef je de vervangersvraag aan ons door en wij regelen de rest.
  • Werkgeverschap vervangers
    Als organisatie in de publieke sector kun je helaas niet alle medewerkers zelf in dienst nemen. Flexibiliteit is nodig. Het werkgeverschap uitbesteden aan Driessen is een oplossing. Dit kan via payroll, uitzenden en detacheren. Bij Driessen gebeurt dit op een verantwoorde manier, want eerlijke voorwaarden, werkzekerheid en werkgeluk staan centraal in onze aanpak.

Snel en digitaal

Bij een vervanging is snelheid geboden. Als volledig digitaal uitzendbureau zijn onze processen en systemen hierop ingericht. Wij gebruiken de VervangingsManager van ons zusterbedrijf IJK om vervangingen via een eenvoudige applicatie te beheren, plannen en automatiseren.

"We bieden onze flexibele medewerkers perspectief"

Florian van der Aa
P&O Adviseur bij Salto

Speciaal voor het onderwijs

In het onderwijs zijn vervangingen een vak apart. Onderwijs is een grondrecht in Nederland. Daarom vinden wij dat er altijd een leraar of docent voor de klas moet staan. Voor het onderwijs is het mogelijk om via Driessen vervangerspools van verschillende scholen samen te voegen. Zo vergroot je het aanbod van vervangers en is er voor alle scholen meer zekerheid op een vervanging. Lees meer over onze dienstverlening speciaal voor het onderwijs.

Meer informatie over flex- en vervangingspool?
Heb je een vraag over onze flex- of vervangingspool dienstverlening of wil je een voorstel op maat? Onze specialisten voorzien je graag van een goed en geheel vrijblijvend advies.

ja, ik ontvang graag meer informatie