Driessen en FUTUR werken samen aan werkgeluk

samenwerking futur

Een high five aan de Oude Gracht in Utrecht. Met dat gebaar gaven FUTUR en Driessen het startsignaal voor hun samenwerking. Een van de doelen? Het werk in de publieke sector een groter podium geven. Want binnen die organisaties gebeurt veel moois en dat mogen meer mensen weten.

Een gezamenlijke passie

Dat FUTUR en Driessen elkaar hebben gevonden is niet vreemd. Beiden hebben een passie voor werken in de publieke sector, maar bovenal voor mensen. Commercieel directeur Lisa Wouters van Driessen: “In ons werk zijn wij iedere dag bezig met het vinden, bemiddelen en ontwikkelen van talenten die kleur geven aan organisaties in de overheid, het onderwijs en de zorg. Super belangrijke sectoren die van onschatbare waarde zijn voor de kwaliteit en het geluk in onze maatschappij.”

Voorzitter Tim Smit van FUTUR vult aan: “Jongeren zijn van groot belang om de overheidsorganisatie toekomstbestendig te maken en te garanderen dat organisaties in de publieke sector ook in de toekomst hun maatschappelijke opgaven kunnen blijven vervullen in een veranderende samenleving. Wij zetten ons daarom in voor ambtenaren in een startende en mid-career fase. Als FUTUR vertegenwoordigen we onder meer de jonge ambtenaren en dragen we bij aan het vernieuwen van de publieke sector.”

Werkgeluk

In hun samenwerking bundelen de organisaties hun krachten rondom het thema werkgeluk. Want werk is meer dan het hebben van een baan. Tim: “Veel jongeren kiezen bewuster voor de manier waarop zij hun werk inrichten. Ontwikkelen, betekenisvol werk en werken bij een organisatie die een positieve impact heeft op de wereld om ons heen is voor veel jongeren erg belangrijk. En de publieke sector is bij uitstek de plek waar dat kan. Wees trots op het werken in de publieke sector!” Lisa is het daarmee eens: “Het is dan ook hoog tijd dat we dit aan iedereen laten zien!”

Gerelateerde artikelen