Rijksoverheid gunt Driessen opnieuw aanbesteding voor flexibele arbeidskrachten

ifa

Driessen is daarmee één van de belangrijkste wervingspartners voor van de Rijksoverheid voor de komende jaren. Vol energie staat Driessen klaar om de ministeries van Economische Zaken en Klimaat, Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Justitie en Veiligheid te helpen bij het aantrekken van personeel in de schalen 1 tot en met 12.

Driessen heeft de opdracht gegund gekregen voor de inhuur van uitzendkrachten voor organisaties zoals Dienst Justitiële Uitvoeringsdienst Toetsing, Integriteit, Screening (Justis), Dienst Terugkeer & Vertrek (DT&V), Nederlands Forensisch Instituut (NFI), Autoriteit Persoonsgegevens (AP) en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Juiste wervingsstrategie belangrijk in krappe arbeidsmarkt

De Europese aanbesteding voor EZK, LNV en JenV is één van de grootste op het gebied van uitzendkrachten voor de Rijksoverheid. Driessen heeft al 30 jaar ervaring in het werken voor de overheid, het onderwijs en andere betekenisvolle sectoren. Door de huidige arbeidskrapte is een goede wervingsstrategie nog belangrijker geworden. De werkwijze van Driessen is volledig afgestemd op werken bij de overheid, wat heeft bijgedragen aan het winnen van de aanbesteding.

Het aantrekken van uitzendkrachten en partnerschap zijn belangrijke aspecten bij het gunnen van het contract. Driessen onderscheidt zich als uitzendwerkgever door in dienst te staan van de uitzendkrachten. Dit wordt bewezen en geborgd met werkbeloften die naar de uitzendkrachten worden uitgesproken. Zo belooft Driessen betekenisvol werk, investering in ontwikkeling, werkgeluk, individuele aandacht en financiële en vitale gezondheid.

Jeroen Zwinkels, directeur bij Driessen, is trots op het partnerschap met de Rijksoverheid: “De Rijksoverheid is een van de belangrijkste en populairste werkgevers van ons land en het is een eer om deze opdracht opnieuw gegund te krijgen. We kijken er naar uit om onze jarenlange ervaring in te zetten en het partnership ook in de komende jaren tot een succes te maken.” Met deze nieuwe opdracht zal Driessen bijdragen aan de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten bij de Rijksoverheid.

Gerelateerde artikelen