Mens & Werk Jaarcongres HRM 2022

Speciaal voor HR-managers, directie en bestuurders organiseert Driessen Groep het waardevolle en volledig verzorgde Mens & Werk Jaarcongres HRM 2022.

Het Jaarcongres bestaat uit drie aparte congresdagen voor de sectoren overheid, onderwijs of zorg & welzijn. Driessen Groep nodigt je graag kosteloos uit op onze Brainport Human Campus in Helmond om een inhoudelijk zeer relevant programma te volgen, volop inspiratie op te doen en te netwerken. Samen verkennen we de nieuwe manieren van werken die voor meer werkgeluk zorgen.

Inhoudelijk interessant programma

Met de blik op de toekomst, lerend van de inzichten van de afgelopen tijd, inspireren diverse deskundigen je gegarandeerd rondom relevante en actuele thema’s. Zo leert André Heuvelman ons hoe je hart en hoofd met elkaar verbindt, geeft Cyriel Kortleven je een creatieve oppepper in tijden van verandering en neemt Paul Smit je op humoristische wijze mee op weg naar verandering en innovatie. Daarnaast zijn er interessante break-outsessies over de toekomst van werken, duurzame inzetbaarheid, gedragsverandering en didactisch coachen.

Hier wil je toch bij zijn?

Bekijk het waardevolle programma, meld je aan en stel direct je optimale dag zelf samen. Ga naar jaarcongres.driessengroep.nl.

Gerelateerde artikelen