Driessen founding partner Stichting Guruz

Driessen is sinds kort foundingpartner van stichting Guruz. Stichting Guruz verzorgen online gastcolleges vanuit het bedrijfsleven, specifiek voor het mbo in Nederland. Zo versterken werkgevers hun employer brand en kunnen mbo-studenten zien hoe het er echt aan toegaat in het bedrijfsleven.

Stichting Guruz

Na jarenlang actief te zijn geweest in de wereld van recruitment besloot Arjan Elbers Stichting Guruz op te richten. Naar eigen zeggen om "De missing link zijn die het mbo beter maakt en het bedrijfsleven helpt haar employer brand in het mbo te krijgen." Arjan gelooft in de kracht van het mbo. Maximaal mbo! noemt hij dat. Ondertussen heeft Stichting Guruz al vele bedrijven aan zich gekoppeld die beroepsmatige gastcolleges verzorgen. Het allermooiste is dat mbo-studenten deze 20 minuten durende gastcolleges gratis mogen bekijken.

De samenwerking tussen Driessen en Stichting Guruz

Als uitzendwerkgever voor 15000 mensen op jaarbasis voelt Driessen de noodzaak van Stichting GURUZ om een brug te slaan tussen het mbo er werkgevers in de overheid, het onderwijs en de zorg. Daarom zijn wij vol trots de samenwerking aangegaan en toegetreden als founding partner. Sing-Hui Yap, business unit manager onderwijs bij Driessen, zet zich namens Driessen in als secretaris binnen het bestuur van Stichting Guruz en zorgt zij samen met Arjan voor de brug naar de ROC’s en mbo-instellingen.

Meer informatie over GURUZ

Gerelateerde artikelen