Echte helden verdienen sokken

Ben jij werkzaam in het onderwijs, de overheid of de zorg? Dan ren jij dag in dag uit de benen onder je lijf vandaan! Daarom ondersteunen wij jou graag met de Ondersteunkous, compressiesokken die de bloedsomloop stimuleren en verlichting bieden. Laat je gegevens achter en ontvang gratis de Ondersteunkous. Klein voorbehoud: als dit initiatief een stormloop veroorzaakt, kan het zijn dat de Ondersteunkous op is. En op is helaas ook écht op.

Wegens groot succes zijn de ondersteunkousen op, maar niet getreurd. Als jij je inschrijft en een baan vindt via Driessen dan word je regelmatig verrast met leuke acties.

Een uit de zorg overgewaaid fenomeen bereikt leraren

Tijdens de pandemie klapte Nederland terecht voor de zorg. De pandemie lijken we achter ons te laten, maar het onderwijs wacht de uitdagende taak om opgelopen leerachterstanden in te lopen. Deze sector rent vandaag de dag letterlijk de benen onder hun lijf vandaan. Daarom introduceren wij de Ondersteunkous, een compressie sok die de bloedcirculatie stimuleert, spieren verlichting biedt en zorgt voor behoud van energie gedurende een dag van heel hard werken. Want na het zorgpersoneel is het onderwijs toch wel de sector die extra ondersteuning kan gebruiken.

De Ondersteunkous is een van de initiatieven om de condities voor leraren en docenten te verbeteren en is onderdeel van een groter programma waarin onze werkbeloften een belangrijke rol spelen. De 5 werkbeloftes op een rij:

  • Betekenisvol werk
  • Investering in je ontwikkeling
  • Werkgeluk
  • Inclusieve werving en selectie
  • Vitaal en financieel gezond

Lees meer over onze 5 werkbeloftes

In de media

Juffie Iris

Juffie Iris is een van de helden uit het onderwijs die de Ondersteunkous verdient!

Meester Stefan

Ook Meester Stefan is fan van de Ondersteunkous, want échte helden dragen sokken!

Juf Monique

En hoe leuk staan de Ondersteunkousen bij Juf Monique!

Meester Jesper

Meester Jesper steelt de show met zijn Ondersteunkousen!