Kunstboek

Betekenisvol werk in beeld

Het werk in de zorg, de overheid, het onderwijs en de cultuursector door de ogen van 12 talentvolle fotografen

Kosteloos aanvragen

Een ode aan betekenisvol werk

De docent die Farzad weer een toekomstdroom geeft, de vrouw die een veilige ontmoetingsplek verzorgt voor Fabiola en meer gevluchte trans personen en de verzorgers die Margot een zo normaal mogelijk leven geven. Slechts een greep uit het vele betekenisvolle werk dat er wordt verricht door mensen in de overheid, het onderwijs, de zorg en cultuur.

12 talentvolle fotografen kijken door hun lens naar mensen die werken in de overheid, het onderwijs, de zorg en cultuur. Hun beelden laten zien hoe deze mensen onze maatschappij elke dag een beetje mooier en een beetje gelukkiger maken. Dit verzameld werk levert een uniek kunstfotografieboek op. Laat je verrassen door de bijzondere invalshoeken en laat je inspireren door het betekenisvolle werk dat mensen in de publieke sector elke dag doen.

* verplicht veld

Vraag het kunstfotografieboek kosteloos aan

Breng, samen met ons, de mensen in de publieke sector een ode en vraag nu een exemplaar aan. Bij het aanvragen van het kunstboek ontvang je gratis een mini-onderzoekspublicatie met daarin de resultaten van ons langlopende onderzoek naar werkgeluk.

Let op: het fotografieboek stelt Driessen in beperkte oplage kosteloos beschikbaar voor HRM, bestuur, directie, management, leidinggevenden en inkoop in de overheid, het onderwijs, de zorg en cultuursector.

Verzendadres (zakelijk)

Adres van de organisatie waarbij je werkzaam bent (geen privéadres).

In welke sector ben je werkzaam?
Werkzaam in de sector *
Persoonsgegevens
CAPTCHA


Met je aanvraag ga je ermee akkoord dat Driessen je via e-mail mag informeren over relevante ontwikkelingen, publicaties en evenementen. Het is te allen tijde mogelijk je hiervoor uit te schrijven.