Samen werken aan jouw carrière in het sociaal domein

Ben je toe aan jouw volgende stap in het sociaal domein? Weet je wat je wilt, maar kun je de juiste baan niet vinden. Voel je dat je wilt veranderen, maar weet je niet hoe. Onze carrièremakers staan voor je klaar. Of je nu gaat voor een vaste baan, detachering of zzp-opdracht. Vraag een ambitiegesprek aan en wij vinden voor jou een nieuwe uitdaging.

Werving & selectie in het sociaal domein

Gaat jouw hart sneller kloppen van het helpen van anderen? Wij vinden voor jou de uitdaging waarin jij van betekenis kunt zijn. Of het nu gaat om een vaste baan, detachering of zzp-opdracht. Wij werken met ruim 200 gemeenten. Organisaties die stuk voor stuk staan te springen om talenten zoals jij. Omdat jij met jouw inlevingsvermogen geluk haalt uit het adviseren en ondersteunen van mensen met een zorg,- of schuldvraag of gezinsproblemen.

Regelmatig hebben wij vacatures als o.a. consulent jeugd, WMO consulent, beleidsmedewerker sociaal domein, klantmanager, consulent werk & inkomen en teamleider. Bekijk hier het actuele aanbod aan vacatures in het sociaal domein.

Momenteel zijn er geen openstaande vacatures.

Direct op de hoogte bij een nieuwe vacature?

Met een vacature alert ontvang je automatisch een e-mail als er nieuwe vacatures zijn gepubliceerd die voldoen aan jouw zoekcriteria. Klik op onderstaande knop om een vacature alert aan te maken.

Vacature alert aanmaken