Samen werken aan jouw carrière in het onderwijs

Ben je toe aan jouw volgende stap in het onderwijs? Weet je wat je wilt, maar kun je de juiste baan niet vinden. Voel je dat je wilt veranderen, maar weet je niet hoe. Onze carrièremakers staan voor je klaar. Of je nu gaat voor een vaste baan, detachering of zzp-opdracht. Vraag een ambitiegesprek aan en wij vinden voor jou een nieuwe uitdaging.

Werving & selectie in het onderwijs

Jongeren hebben de toekomst. En jij kunt hier met jouw talent een bijdrage aan leveren. Wij vinden voor jou de nieuwe uitdaging, waarin jij jouw kennis en kunde kunt overdragen op de volgende generatie. Of je nu gaat voor een vaste baan, detachering of zzp-opdracht. Wij werken met meer dan 300 scholen in heel Nederland. Scholen die stuk voor stuk staan te springen om talenten zoals jij die zo’n belangrijke rol in het leven van een leerling of student kunnen vervullen.

Regelmatig hebben wij vacatures als o.a. leerkracht basisonderwijs, docent voortgezet onderwijs, docent middelbaar beroepsonderwijs, docent hoger beroepsonderwijs, onderwijsassistent of schooldirecteur. Bekijk hier het actuele aanbod aan vacatures in het onderwijs.