Samen werken aan jouw carrière in IT

Ben je toe aan een volgende stap in jouw IT-carrière? Weet je wat je wilt, maar kun je de juiste baan niet vinden. Voel je dat je wilt veranderen, maar weet je niet hoe. Onze carrièremakers staan voor je klaar. Of je nu gaat voor een vaste baan, detachering of zzp-opdracht. Vraag een ambitiegesprek aan en wij vinden voor jou een nieuwe uitdaging.

Werving & selectie in IT

Wil jij jouw talent inzetten in een uitdagende werkomgeving? Wij vinden voor jou de uitdaging waarin jij echt van betekenis kunt zijn. Of het nu gaat om een vaste baan, detachering of zzp-opdracht. Wij werken met ruim 1.000 werkgevers in de sectoren overheid, onderwijs, zorg en cultuur. Organisaties die staan te springen om mensen die hun gevoel voor techniek willen inzetten in een innovatieve, maar tegelijk ook gemoedelijke werkomgeving. Plekken waar je in een prettige sfeer werkt en waar volop ruimte is voor jouw eigen ontwikkeling.

Regelmatig hebben wij vacatures als o.a. applicatiebeheerder, functioneel beheerder, adviseur informatievoorziening en IT manager. Bekijk hier het actuele aanbod aan IT vacatures.