Samen werken aan jouw carrière in HR

Ben je toe aan een volgende stap in jouw HR-carrière? Weet je wat je wilt, maar kun je de juiste baan niet vinden. Voel je dat je wilt veranderen, maar weet je niet hoe. Onze carrièremakers staan voor je klaar. Of je nu gaat voor een vaste baan, detachering of zzp-opdracht. Vraag een ambitiegesprek aan en wij vinden voor jou een nieuwe uitdaging.

Werving & selectie in HR

Wil jij jouw talent inzetten om van actuele onderwerpen als duurzame inzetbaarheid, strategische personeelsplanning en procesoptimalisatie een succes te maken? Wij vinden voor jou de nieuwe uitdaging waarin jij echt van betekenis kunt zijn. Of het nu gaat om een vaste baan, detachering of zzp-opdracht. Met meer dan 1.000 opdrachtgevers in de sectoren overheid, onderwijs, zorg en cultuur, vinden wij voor jou de plek waar jij jezelf kunt zijn, je kunt ontwikkelen en waar jij je thuis voelt.

Regelmatig hebben wij vacatures als HR adviseur, HR officer, HR verzuim coördinator, HR manager, P&O adviseur, P&O manager of HR business partner. Bekijk hier het actuele aanbod aan HR vacatures.