Samen werken aan jouw carrière

Soms kom je op een punt in je carrière waarin je het gevoel hebt dat je stilstaat. Je bent toe aan een volgende stap, weet wat je wilt, maar kunt de juiste baan niet vinden. Of je voelt dat je wilt veranderen, maar weet niet hoe. Voordat je dit punt bereikt staan onze carrièremakers al voor je klaar.

Carrièrebegeleiding door Driessen

In onze aanpak staan jouw ambities, talenten en drijfveren centraal. Samen kijken we naar jouw mogelijkheden in de vakgebieden HR, sociaal domein, IT, finance, onderwijs, beleid of management. Op welk punt in je carrière je ook zit. Want waarom pas aan de slag gaan op het moment dat je snakt naar een nieuwe, vaste baan?

Ons vertrekpunt is jou leren kennen. Wie ben jij? Waar sta je? En waar wil je naartoe? Jouw persoonlijke carrièremaker coacht en adviseert je. Samen ontdek je wat bij jou past. En is het tijd voor de volgende stap? Dan ontzorgen wij jou door voor jou te solliciteren in ons netwerk van 1.000 organisaties in de sectoren overheid, onderwijs, zorg of cultuur.

Vraag een ambitiegesprek aan

Direct vacatures zoeken

Samenwerken? Zo werkt het

Het ambitiegesprek
Het ambitiegesprek
Onze samenwerking start met een ambitiegesprek waarin we jou willen leren kennen. Op basis van jouw ambities adviseren we je over jouw carrièremogelijkheden.

Verbinden
Verbinden
Met jouw wensen als vertrekpunt leggen wij je een aantal opdrachtgevers voor waar wij je graag willen introduceren. Wil jij ervoor gaan? Grote kans dat je op gesprek mag. Want 75% van de kandidaten die wij voorstellen wordt uitgenodigd. En vaak al binnen twee weken.

Goed voorbereid
Goed voorbereid
Je gaat op sollicitatie bij de opdrachtgever. Een spannend moment. Samen bereiden we het gesprek voor, zodat jij als de beste versie van jezelf voor de dag komt.

Aan de slag!
Aan de slag!
Gefeliciteerd! De opdrachtgever heeft voor jou gekozen. Samen stemmen we af wanneer je start en vervolgens ga je aan slag. Na dit moment bouwen we graag verder aan de relatie met jou, want we blijven erg benieuwd hoe het met je gaat.

Dit kun je van ons verwachten

We hopen dat je onze samenwerking ziet zitten. Wil je met onze carrièremakers aan de slag? Dit kun je verwachten:

Iedereen is uniek, met unieke talenten. Op basis daarvan passen wij onze werkwijze aan en bieden wij maatwerk. Kies jij voor flexibiliteit, zekerheid of een combinatie? Dit kan middels een bemiddeling naar een vaste baan, detachering of op ZZP basis. Jij staat centraal en wij denken met je mee.

Met meer dan 25 jaar ervaring als specialist in de sectoren overheid, onderwijs, zorg en cultuur beschikken wij over een groot netwerk van werkgevers waar wij jou graag introduceren. Als je wilt kom je binnen twee weken in contact met een of meerdere opdrachtgevers. Maar natuurlijk ben jij in de regie.

Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Wij maken er werk van! Het enige wat we van jou vragen is enthousiasme, verder kost het je niks.

Ontmoet onze carrièremakers

Marit Willers

Marit Willers
Regio Noord-Holland & Utrecht
t. 06 - 467 630 34
E-mail - LinkedIn

Rachel Janssen

Rachel Janssen
Landelijk
t. 06 - 467 447 14
E-mail - LinkedIn

Cas Peters

Cas Peters
Regio Noord-Brabant
t. 06 - 117 988 32
E-mail - LinkedInSonja Brouwer
Regio Gelderland & Noord-Brabant
t. 06 - 549 277 19
E-mail - LinkedIn

Fenna Nijssen

Fenna Nijssen
Landelijk, sector Onderwijs
t. 06 - 466 624 98
E-mail - LinkedIn

Ingrid Kollen

Ingrid Kollen
Regio Overijssel, Drenthe, Leeuwarden & Groningen
t. 06 - 467 236 99
E-mail - LinkedIn

Sietske Driessen

Sietske Driessen
Regio Noord-Brabant & Zeeland
t. 06 - 110 258 82
E-mail - LinkedIn

Marc van Steen

Marc van Steen
Regio Limburg & Noord-Brabant
t. 06 - 109 440 17
E-mail - LinkedIn

Patricia Chaudron

Patricia Chaudron
Regio Zuid-Holland
t. 06 - 278 504 24
E-mail - LinkedIn

Aan de slag met jouw carrière?

Enthousiast en benieuwd naar wat onze carrièremakers
voor jou kunnen betekenen? Of heb je vragen?
We horen het graag!

Ja, ik wil een ambitiegesprek

Wil je liever direct zelf solliciteren op concrete opdrachten?
Ook dat kan! Bekijk hier al onze vaste vacatures en interim opdrachten.