Word gelukkig(er) in je werk
Werkgeluk
19-02-2019

Word gelukkig(er) in je werk

Het grootste gedeelte van je wakkere doordeweekse tijd brengen de meeste mensen door op hun werk. Dan is het wel zo fijn als je het in je werkomgeving naar je zin hebt. Wist je dat je jouw werkgeluk op een aantal vlakken zelf eenvoudig kunt beïnvloeden? Leren hoe dat werkt? Meld je dan aan voor een van onze gratis workshops op 25, 27 en 28 maart.

Werkgeluk? Maak het zelf!

We organiseren deze workshops in het kader van de Dutch Happiness Week die van 16 t/m 24 maart dit jaar plaatsvindt. Als trotse partner van dit initiatief willen wij (werk)geluk in Nederland bevorderen en vergroten. En daarin heb jij zelf een belangrijk aandeel. Want de regie over jouw werkgeluk heb je voor een groot gedeelte zelf in de hand.

Lees ook: Zo zorgt deze baas voor meer werkgeluk

Werkgeluk bestaat uit de componenten purpose (zingeving), flow (voldoening) en fun & friendship (plezier en verbinding)*. Met name op die laatste twee heb je zelf invloed. Tijdens de workshop ‘Word (nog) gelukkig(er) in jouw werk’ leer je waar jouw talenten liggen en hoe je ze inzet. Je oefent hoe je waardering ontvangt en kunt geven en we gaan we het hebben over werksfeer. Hoe zorg je voor een goede sfeer op je werkplek? Hoe krijg en onderhoud je goede relaties met je collega’s? En hoe vergroot je je werkplezier?

Schrijf je nu in!

De workshops vinden op 25, 27 en 28 maart plaats in Amsterdam, Helmond en Arnhem en worden verzorgd door het HappinessBureau. Je kunt rekenen op veel interactie en oefeningen. Want learning by doing maakt mensen gelukkiger! Schrijf je snel in via deze link. Op alle locaties is ruimte voor 30 personen, daarom is het principe vol is vol van toepassing.

*Op basis van onderzoek door het HappinessBureau.

Yvonne de Jong
Yvonne de Jong
Redacteur Samen Slim. Werkzaam als coördinator marketing.
Meer over Yvonne

Delen op Facebook Tweet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En ontvang maandelijks de beste berichten van Samen Slim in je mailbox!