De Werkgelukbus on tour!
Werkgeluk
Leestijd: 2 minuten

De Werkgelukbus on tour!

Werkgeluk, een thema waar je niet meer omheen kunt. Al veel organisaties stellen het werkgeluk van hun medewerkers voorop, maar nog steeds is werkgeluk een thema dat extra aandacht verdient. Daarom gaan wij op pad met onze Werkgelukbus! We doen verschillende steden aan om werkend Nederland met onze Werkgeluktest te laten ontdekken hoe werkgelukkig zij zijn.

Vergroot jouw werkgeluk

Anderen gelukkig maken is de meest effectieve manier om zelf ook gelukkig te worden. Maar er zijn meer factoren die je geluk beïnvloeden. Geluk is bijvoorbeeld van invloed op je werkgeluk. Werkgeluk wordt beïnvloed door vier factoren; de relatie met je collega’s, hoe goed jij je competenties kan benutten in je functie, de vrijheid die je hebt om te doen wat je leuk vindt én, misschien wel een van de belangrijkste factoren volgens ons, of jij met je werk iemand gelukkig maakt. Wij zijn ervan overtuigd dat geluk doorwerkt en willen deze boodschap graag overbrengen aan werkend Nederland!

Bezoek de Werkgelukbus

De Werkgelukbus doet verschillende gemeentes in Nederland aan. De intercedenten van Driessen komen daar graag in contact met werkenden en werkzoekenden om over het thema werkgeluk en de mogelijkheden op het gebied van werken in de publieke sector in gesprek te gaan. Je vindt onze actuele vacatures bij gemeenten en andere organisaties in de overheid, het onderwijs, de zorg en cultuur in heel Nederland op vacatures binnen de publieke sector.

Data en locaties van de Werkgelukbus

Wij ontmoeten je graag! De komende weken zijn we met de Werkgelukbus te vinden op de volgende locaties:

  • Zutphen (Nieuwstad ter hoogte van nr 27) – woensdag 14 november van 10.00 tot 16.00 uur
  • Twello (voor de bibliotheek) – donderdag 15 november van 10.00 tot 15.00 uur

Lukt het niet om ons op deze locaties of dagen te ontmoeten? Geen probleem! Doe de werkgeluk test online en ontdek jouw score op de vier gebieden. Na het afronden van de test ontvang je van ons een mail met tips om jouw werkgeluk te vergroten.

Of bezoek één van onze locaties in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Breda, Helmond, Venlo, Arnhem, Zwolle, Groningen en Leeuwarden.

Malou Bruil
Malou Bruil
Beheerder en redacteur van Samen Slim. Werkzaam als online marketingcommunicatie-adviseur bij Driessen Groep.
Meer over Malou

Delen op Facebook Tweet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En ontvang maandelijks de beste berichten van Samen Slim in je mailbox!