Driessen uitzendbureau Amsterdam

Paulus Potterstraat 28, 1071 DA Amsterdam
t. 020 - 219 60 00

Locatie Amsterdam

Onze karakteristieke uitzendlocatie in het centrum van Amsterdam bevindt zich midden in het bruisende Museumkwartier, in de nabije omgeving van onder andere het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum en het Van Gogh Museum. Vanuit onze locatie staan wij iedere dag klaar voor jou als medewerker, werkzoekende of opdrachtgever.

Beoordeel onze uitzendlocatie in Amsterdam op Google.

Routebeschrijving Binnenkijken

Om opdrachtgevers, medewerkers en kandidaten te inspireren organiseren we op onze locatie in Amsterdam verschillende evenementen. Een event bijwonen?

Ga naar de agenda

Deze locatie als vergaderruimte

Opdrachtgevers kunnen onze locatie gebruiken als vergader- of presentatieruimte. Wil je gebruikmaken van deze ruimte, stuur dan een mail naar humancampus@driessengroep.nl en wij maken een passend voorstel.

De vergaderruimte in Amsterdam is in één woord te omschrijven: flexibel. Er zijn vele mogelijkheden als het gaat om de opstelling, zoals een carré- en U-vormopstelling. Ook voor groepssessies en kleine vergadermomenten is de ruimte geschikt.

Werken in de regio Amsterdam?

Voor onze opdrachtgevers in deze regio zoeken wij regelmatig medewerkers burgerzaken, klantmanagers WMO, beleidsmedewerkers sociaal domein, medewerkers klantcontactcentrum, financieel administratief medewerkers, bestuur secretaresses, communicatieadviseurs, HR adviseurs en salarisadministrateurs.

Bekijk alle vacatures in de regio Amsterdam