Detacheren

Als werkgever in de publieke sector bent u op zoek naar de beste medewerkers. De ene keer kortcyclisch, de andere keer voor een langere periode. Medewerkers van Driessen HRM staan klaar om bij organisaties binnen overheid, onderwijs, zorg & welzijn en cultuur aan de slag te gaan. Onze medewerkers passen bij de publieke sector en onze intercedenten weten door middel van onze kennis en jarenlange ervaring snel de juiste medewerker voor u te selecteren.

 

Medewerkers met hart voor de publieke sector

Onze mensen hebben een hart voor de publieke sector. Ze combineren de juiste opleiding met kennis en ervaring bij verschillende opdrachtgevers in de overheid, het onderwijs, zorg & welzijn of cultuur. Vanuit een hoge mate van betrokkenheid maken ze iedere dag het verschil. Zo kiest u met een gerust hart voor een medewerker van Driessen. Deze medewerkers krijgen energie van projecten, veranderingen en een nieuwe omgeving. 

Goed geregeld

Over de contracten en administratie hoeft u zich geen zorgen te maken. Driessen neemt alle administratieve handelingen en bijbehorende risico’s uit handen. Van het opstellen van de arbeidsovereenkomst tot verzuimbegeleiding. Van salarisadministratie tot facturatie. En van de afdrachten van premies en loonbelasting tot de verwerking van alle personele, wettelijke en CAO-wijzigingen. 

Goed werkgeverschap

Werkgever zijn en goed werkgeverschap gaan bij Driessen hand in hand. Een helder contract, een correct salaris en een goed pensioen zijn bij ons hygiënefactoren. Het verschil maken we door te investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers. Dit doen we door onze medewerkers te kennen en te spreken. Samen met hen bepalen het pad van hun loopbaan. Medewerkers in dienst bij Driessen maken ook gebruik van vele extra’s.

  • Loopbaan- en evaluatiegesprekken
  • Themaworkshops op locatie en een divers aanbod aan e-learning
  • Vitaliteits,- loopbaan,- en persoonlijkheidstests
  • Korting op (zorg)verzekeringen en sportabonnementen
  • Persoonsgerichte verzuimbegeleiding en een vertrouwenspersoon

Online gemak via Mijn Driessen

Kiest u voor detacheren via Driessen, dan regelt u alles eenvoudig online. In een eigen Mijn Driessen omgeving kunt u aanmeldingen en verlengingen regelen, uren accorderen, facturen bekijken en managementinformatie inzien. Medewerkers declareren via Mijn Driessen uren, zien loonstroken en jaaropgaven in en vinden daar alle informatie die van toepassing is op het dienstverband.


Medewerkers en Driessen

Medewerkers in dienst bij Driessen beoordelen onze dienstverlening met het mooie rapportcijfer van een 8-. Bekijk de informatiefilm om te zien wat het voor medewerkers betekent om in dienst te zijn bij Driessen.