Staffing

Binnen de publieke sector zien wij een toenemende vraag naar schaarse, hoogopgeleide professionals die samenvalt met de behoefte aan flexibele expertise voor het uitvoeren van tijdelijke opdrachten en projecten. Maar bekwame professionals zijn steeds lastiger te vinden. Staffing vormt de schakel tussen schaarse professionals en de publieke sector. 

De schakel tussen professionals en de publieke sector vormen wij samen met een aantal gespecialiseerde partners op het gebied van Financiën, HRM, Sociaal Domein en Onderwijs. Zo krijgt  u als opdrachtgever toegang tot ons zorgvuldig geselecteerd netwerk van professionals.

Schaarse profielen

De arbeidsmarkt kent in toenemende mate een schaarste van professionals op specifieke domeinen. Het vinden, binden en boeien van deze professionals is voor organisaties in de overheid, het onderwijs, zorg & welzijn en cultuur niet altijd gemakkelijk. Driessen Professionals helpt u hierbij. Met eigen consultants, werving en selectie, maar ook met een partnernetwerk. Door dit partnernetwerk hebben wij continu toegang tot specifieke specialisten. Bij Driessen Professionals kunt u terecht voor de volgende professionals