Uitkeringsadministratie

Mensen die werkzaam zijn geweest binnen de overheid, het onderwijs of de sector zorg en welzijn kunnen naast WW vaak ook aanspraak maken op een bovenwettelijke uitkering (wachtgeld). Als organisatie is specifieke kennis vereist als het gaat om de uitvoering van de wachtgeldregeling, bovenwettelijke regelingen, de suppletieregeling en de uitvoering van individuele uitkeringen.

Wij nemen u werkzaamheden als het voeren van de uitkeringsadministratie, de uitbetaling van de uitkering, de controle op neveninkomsten en het verwerken van declaraties uit handen. Daarnaast staan onze specialisten klaar om specifieke vragen over de wachtgeldregeling van u of uw (ex-)medewerkers te beantwoorden.

Dienstverlening die verder gaat

Naast de praktische uitvoer van uw uitkeringsadministratie, kunt u profiteren van een aantal aanvullende diensten en instrumenten. Deze zijn gericht op het reduceren van het aantal wachtgelduitkeringen in de toekomst en het ondersteunen van uw (ex-)medewerkers. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

  • Instrumenten zoals online competentie-coaching voor uitkeringsgerechtigden die hun positie op de arbeidsmarkt willen verbeteren en een groot aanbod aan vacatures waarop medewerkers kunnen solliciteren.
  • Een uitkeringsportal met toegang tot persoonlijke informatie en documenten.
  • Het bieden van collectiviteitskortingen voor personen in onze uitkeringsadministratie.
  • Begeleiding op het gebied van mobiliteit.
  • Ondersteuning bij de afhandeling van bezwaar- en beroepszaken.