Leer- en ontwikkelplatform

Voor organisaties is het belangrijk dat een medewerker zijn kennis onderhoudt en uitbreidt en haar talenten optimaal inzet en ontwikkelt. Dat kan vrijwillig en in sommige sectoren verplicht zijn. Het blijkt echter nog niet zo makkelijk om de opleidingen en ontwikkelingen van de medewerkers continu te registreren en te monitoren. 

Wij bieden een ​volledig ​leer- ​en ​ontwikkelplatform. Een online platform waar alles over opleidingen en uw medewerkers realtime is terug te vinden. U kunt elke leer- en ontwikkelbeweging die de medewerker maakt volgen. Dit alles komt ten goede van de kwaliteit en deskundigheid op de werkvloer. Bovendien maakt het uw opleidingsadministratie beter en efficiënter.

Uitgebreid en gepersonaliseerd

Het concept rondom dit leer-en ontwikkelplatform bestaat uit de volgende aspecten:

  • Visie: De visie van de organisatie over leren en ontwikkelen vormt de basis en bepaalt de uitgangspunten van het platform.
  • Leren: Via het platform is het mogelijk diverse leervormen adaptief aan te bieden, denk aan e-learning, social learning, blended learning, leren op de werkplek of performance support. Net wat uw medewerker prettig vindt en wat aansluit bij de visie van opleiden.
  • Ontwikkelen: Om de talenten van de medewerkers optimaal te benutten, is het stimuleren en ontwikkelen van competenties en daarmee de persoonlijke groei uitermate belangrijk.
  • Managen: U heeft 24/7 inzage in de leer- en ontwikkelresultaten van de medewerker. Administratieve processen worden geoptimaliseerd en effectief gemanaged.
  • Koppelen: Om een integraal functionerend leerklimaat te creëren, koppelen we het platform aan uw bestaande systemen. 
  • Portfolio: De medewerker heeft inzage in haar persoonlijke portfolio. Hierin wordt de voortgang van haar leerontwikkeling geregistreerd. Denk aan een training, praktijkopdracht, beoordeling of de ontwikkeling van een deskundigheid of competentie.

Waarom aan de slag met dit platform?

  • U heeft één integraal platform; één plek waarop alles rondom leren en ontwikkelen is gebundeld.
  • De ​medewerker ​wordt intrinsiek gemotiveerd en heeft ​zelf de ​verantwoordelijkheid ​voor ​de ​leer- ​en ontwikkelbeweging.​
  • Door de diverse ​managementrapportages heeft u altijd inzicht ​in ​alle ​leer- ​en ​ontwikkelvorderingen ​van ​de ​medewerkers. 

Meer informatie aanvragen

Vul onderstaand formulier in en ontvang direct meer informatie over het leer -en ontwikkelplatform.

* verplichte velden