AFAS Procesversnellers

De mogelijkheden met de systemen van AFAS zijn groot. Maar niet eindeloos. Daarom zijn er de AFAS Procesversnellers van Driessen HRM. Modules die u direct in kunt zetten om processen in AFAS eenvoudiger en overzichtelijker te maken.

De AFAS Procesversnellers zijn modules die u flexibel kunt inzetten op de momenten dat u het nodig heeft. Op dit moment hebben we twee soorten Procesversnellers: Verlofverwerking en Documentverwerking. 

Verlofverwerking

Het berekenen van verlof kan gemakkelijk in AFAS. Maar als het specifieker wordt, wordt het lastiger. De procesversnellers van Driessen bieden de oplossing. 

Vindt u het ingewikkeld om het ouderschapsverlof percentage te berekenen voor uw medewerkers en werkt u met AFAS? Maak dan gebruik van de Ouderschapsverlofmodule. Deze module maakt het proces van aanvragen, berekenen en goedkeuren van het verlof een stuk eenvoudiger. Deze rekentool houdt namelijk rekening met alle variabelen die er in het primair onderwijs gelden, zoals de schoolvakanties en de vakantieregio van uw bestuur. 

Vindt u het ingewikkeld om het zwangerschapsverlof te berekenen voor uw medewerkers en werkt u met AFAS? Dan is er nu de Zwangerschapsverlofmodule van Driessen HRM. Deze module maakt het proces van aanvragen, berekenen en goedkeuren van het verlof een stuk eenvoudiger. Deze rekentool houdt namelijk rekening met alle variabelen die er in het primair onderwijs gelden, zoals de schoolvakanties en de vakantieregio van uw bestuur. Er is zelfs een automatische verwerking naar AFAS mogelijk.

 

Documentverwerking

Het verwerken van documenten in AFAS vergt soms wat extra handelingen. Onze documentverwerking is ontwikkeld om dit eenvoudiger en minder tijdrovend te maken.

Met de Basis-module kunt u (hard-copy) facturen inlezen en in AFAS klaarzetten voor verwerking. Dit door middel van OCR regelherkenning. U scant of leest een factuur in en de software zet de inkoopfactuur klaar in AFAS.

Met de geavanceerde document verwerking kunt u inkoopfacturen automatisch in AFAS verwerken. Terugkerende handelingen, zoals het uitsplitsen van kostenfacturen, herberekening van de btw per regel en het verwerken van facturen verlopen volledig automatisch.

De module biedt ook een zelflerende functie voor optische tekenherkenning (OCR) voor factuurregels. Alle mogelijkheden op een rij:

- regelherkenning van facturen (OCR);
- automatisch boeken van kosten op een kostenplaats/grootboek;
- aanmaken van een crediteur bij het boeken;
- transitorisch boeken.

HR Module 
Het opnemen van papieren documenten in HR- of personeelsdossier in AFAS

Kas en bank Module 
Alle kas- en bank mutaties opslaan in een centraal gedigitaliseerd kasboek in AFAS.

Post Module
Het digitaliseren en archiveren van post stukken in AFAS.

 

AFAS software

​Voor de dienstverlening op het gebied van personeels- en salarisadministratie en financiele administratie heeft Driessen een partnerovereenkomst met AFAS Software.

 

Meer informatie aanvragen

Vul onderstaand formulier in en ontvang direct meer informatie over de procesversnellers en de kosten. Als u kiest voor een procesversneller, kunt u hier binnen een maand gebruik van maken.

* verplichte velden