Werving en selectie, juiste mens op de juiste plek

Het vinden van talent is in de huidige arbeidsmarkt niet eenvoudig. Het onderscheid wordt gemaakt door in te spelen op de juiste drijfveren. Zoekt u een werving- en selectiebureau dat de juiste kandidaat voor uw organisatie vindt? Welkom bij Driessen.

Ieder gewenst niveau in de publieke sector

Of het nu gaat om arbeidsbemiddeling voor tijdelijke ondersteuning, een interim professional of een medewerker voor een vaste baan binnen uw organisatie, wij vinden voor u de juiste mens op de juiste plek. Dit doen we met werving en selectie van medewerkers op ieder gewenst niveau. Maar uitsluitend voor organisaties in de overheid, het onderwijs, zorg & welzijn en cultuur. Want werving en selectie in de publieke sector vraagt om specialisme.

'Samen met Driessen vonden we dé ideale kandidaat'

Hans Appelmans
Teammanager Ruimtelijk Beleid en Projecten
Gemeente Valkenswaard

Actieve werving en zorgvuldige selectie

Het maken van de beste match betekent meer dan werven op basis van capaciteiten. De persoonlijkheid van de kandidaat is minstens zo belangrijk. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij wie binnen de publieke sector past. En die mensen stellen wij zo snel mogelijk aan u voor. U kunt rekenen op ons advies, maar de uiteindelijke keuze die maakt u.

Duizenden vacatures per jaar

Jaarlijks vervullen wij vele duizenden vacatures door het hele land. Vanuit onze locaties in Helmond, Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Breda, Arnhem, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Venlo werven en selecteren we de beste kandidaten in uw regio.

Meer informatie over werving en selectie?
Heeft u een vraag over onze werving en selectie dienstverlening of wilt u een voorstel op maat? Onze specialisten voorzien u graag van een goed en geheel vrijblijvend advies.

ja, ik ontvang graag meer informatie