Waarvoor u niet bij Driessen moet zijn

Test

Bij Driessen zetten we ons iedere dag in om mens en werk aan elkaar te verbinden. De manier waarop wij dat doen is soms net even anders dan u vanuit andere organisaties misschien gewend bent. Om u en onze flexibele medewerkers zo werkgelukkig mogelijk te maken, kunnen wij u bij bepaalde zaken namelijk bewust niet helpen.

Vaste flexibele medewerkers

Wij helpen u graag met het organiseren van uw flexibele schil. Maar een medewerker die jarenlang voor u werkt op een flexibel contract via Driessen? Dat is voor iedereen onwenselijk. Dus na een aantal flexibele contracten mag u de medewerker in dienst nemen. Of bemiddelen wij hem of haar door in de publieke sector.

Bankiers en vorkheftruck-chauffeurs

Wij verbinden mens en werk uitsluitend binnen overheid, onderwijs, zorg & welzijn en cultuur. Sectoren waar onze roots liggen. En daar is een stuk minder behoefte aan bankiers en vorkheftruckchauffeurs dan in de private sector.

Locatie in de uitzendstraat

Het zoeken naar vacatures gebeurt tegenwoordig online. En om tijd (en brandstof) te besparen voeren wij het eerste kennismakingsgesprek vaak in diezelfde omgeving. Natuurlijk ontmoeten we relaties, kandidaten en medewerkers ook graag live. Dit doen we op onze tien strategisch gekozen locaties. Maar een locatie in de uitzendstraat? Daarvoor moet u niet bij Driessen zijn.

Beknibbelen op de arbeidsvoorwaarden

Wij willen dat onze (en dus uw) medewerkers werkgelukkig zijn. En daarbij hoort een arbeidsvoorwaardenpakket dat verder gaat dan een leuke baan, het juiste salaris en een goed pensioen. Onze toegevoegde waarde en lage prijzen realiseren wij daarom via digitalisering en efficiƫntie.