HRM diensten voor zorg & welzijn

Stijgende kosten, terugtrekkende overheid, decentralisaties en zelfsturende teams. In Nederland staat de sector zorg & welzijn nooit stil. En dat geldt ook voor de mensen die er werken. Want of het nu verpleeg- en verzorgingstehuizen, ziekenhuizen of andere zorg en welzijnsorganisaties zijn. Flexibiliteit en aanpassingsvermogen zijn competenties die bij medewerkers of organisaties in de zorg niet mogen ontbreken.

Geluk werkt door

Met hun werk dragen mensen in zorg & welzijn iedere dag bij aan het geluk van hun cliënt of patiënt. De behoefte aan flexibiliteit en aanpassingsvermogen van organisaties in de zorg moet hieraan bijdragen. In plaats van afbreuk doen. Daarom staat Driessen klaar bij het verbinden van mens en werk. We helpen je bij het vinden van de juiste medewerkers en het organiseren van de flexibele schil.

25 jaar kennis en ervaring

Door onze focus en jarenlange ervaring in de sector zorg & welzijn kent Driessen de mensen en organisaties als geen ander. Dankzij die kennis realiseren wij de beste match. Na die match houdt ons werk niet op. Want bij Driessen zetten we als werkgever voor 15.000 medewerkers elke dag in op werkgeluk. En dat werkt door. Op die manier helpen wij de sector zorg & welzijn al meer dan 25 jaar bij het samenbrengen van mens en werk. Zowel voor flexibel als vast personeel.

ik ontvang graag meer informatie