Marktplaats externe inhuur, regie op inhuur

Natuurlijk vinden wij als dienstverlener in flexibele arbeid de samenwerking tussen de publieke sector en bemiddelingsbureaus van toegevoegde waarde. Maar wij begrijpen ook dat u niet te afhankelijk wilt zijn van grote bureaus. Met marktplaats externe inhuur houdt u zelf de regie op uw inhuur.

Zo werkt het

Als u kiest voor het gebruik van een online marktplaats, voldoet u in één keer aan al uw aanbestedingsverplichtingen. Het is dan niet meer nodig om via een aanbesteding een raamovereenkomst aan te gaan voor een periode van vier jaar. De marktplaats stelt u en inhurende managers in staat om een vergelijking te maken tussen bemiddelingsbureaus en zzp’ers. Zowel op prijs als kwaliteit. En niet één keer zoals bij een aanbesteding. Maar iedere vacature opnieuw. Dat noemen wij grip op inhuur.

"Het is een partnership, samen streef je één doel na"

John Seetsen
Hoofd P&O bij Gemeente Kerkrade

Simpel, snel en efficiënt

Driessen beschikt over een totaaloplossing voor een online marktplaats. Deze is modulair opgebouwd en gaat online in de huisstijl van uw organisatie. Zo heeft u een systeem dat helemaal bij uw organisatie past en bijdraagt aan uw employer branding.

De werkwijze is simpel. U plaatst een opdracht waarvoor u een specialist zoekt in de online marktplaats. Vervolgens kunnen zzp’ers, bemiddelings- en adviesbureaus de opdracht bekijken. Op basis van informatie zoals het gunningsproces, de gunningscriteria en eisen en het minimum- of maximumtarief doen zij een bieding. Daarna zet het systeem alle biedingen op een rij en ontvangt u een ranking van de kandidaten die het beste voldoen aan uw wensen. Simpel toch?

The Solutions Factory

Deze marktplaatsoplossing verzorgen wij in samenwerking met ons zusterbedrijf The Solutions Factory. The Solutions Factory heeft in samenwerking met inkoopspecialisten uit de publieke sector en onafhankelijke aanbestedingsjuristen een gebruiksvriendelijke marktplaats ontwikkeld die voldoet aan de nieuwe aanbestedingswetgeving.

Meer informatie over marktplaats externe inhuur?
Heeft u een vraag over onze marktplaats externe inhuur of wilt u een demonstratie of voorstel op maat? Onze specialisten voorzien u graag van een goed en geheel vrijblijvend advies.

ja, ik ontvang graag meer informatie