Samen Slim

Werk is meer dan het verdienen van geld alleen. Wij vinden persoonlijke ontwikkeling minstens zo belangrijk. Want als jij jezelf ontwikkelt, kom je verder. Met behulp van diverse ontwikkelingsmogelijkheden kun je bij Driessen groeien. 

Lees hieronder alle mogelijkheden die wij jou bieden of kijk op jouw persoonlijke Mijn Driessen pagina voor aanvullende informatie en om je aan te melden. 

E-learning

Medewerkers van Driessen kunnen gratis gebruik maken van een gevarieerd aanbod aan e-learning. Al onze cursussen zijn gericht op toepasbare kennis die direct in de praktijk gebracht kan worden. Denk bijvoorbeeld aan een cursus Word, Excel en PowerPoint, maar ook aan projectmanagement, timemanagement of loopbaanontwikkeling. Naast algemene cursussen, bieden we ook cursussen die speciaal zijn toegespitst op de sector waarin jij werkt.

Workshops

Twee keer per jaar organiseren wij op onze locaties een reeks gratis inhoudelijke workshops. De thema’s wijzigen steeds, zodat het aanbod altijd actueel, vernieuwend en interessant is. De workshops worden geleid door ervaren, gekwalificeerde en deskundige trainers die samen met onze medewerkers de uitdaging aangaan om zich te onderscheiden in hun (werk-)omgeving.

Testen

Weten wie je bent, wat je kunt en wat je wilt is essentieel voor persoonlijke ontwikkeling. Om dit te achterhalen kunnen loopbaan- of persoonlijkheidstests helpen. Als medewerker van Driessen kun je gebruik maken van verschillende testen, die je eenvoudig en snel vanuit huis kunt invullen.

Cursussen & trainingen

Heb je deelgenomen aan één van onze workshops en wil je jezelf graag verder verdiepen in het onderwerp, neem dan deel aan een de 2- of 3-daagse cursussen die wij regelmatig organiseren. Deze cursussen of trainingen bieden een verdieping op de eerste kennismaking met een thema en worden aangeboden op een van de locaties van Driessen.

Individuele studies

Wij staan altijd open voor verzoeken tot individuele studies. Om een verzoek te beoordelen, nemen wij verschillende aspecten mee. We kijken onder andere of de opleiding van toegevoegde waarde is voor de functie die je uitoefent, hoe lang je al voor Driessen werkt en hoe lang de arbeidsovereenkomst nog voortduurt. Het volgen van een individuele studie vindt meestal plaats op basis van een studieovereenkomst, waarbij je ook zelf aan de studiekosten bijdraagt.