Medewerkers vertellen

Wij vertellen graag hoe wij werken, maar nog liever laten wij onze medewerkers zelf aan het woord. Als geen ander kunnen zij vertellen hoe zij Driessen als werkgever ervaren.


Amed Aouraghe

  • Opdrachtgever: Openbaar Ministerie in Arnhem
  • Functie: Archiefmedewerker

Ik werk nu al een aantal maanden met heel veel plezier voor Driessen HRM. Momenteel werk ik bij het Openbaar Ministerie als Archiefmedewerker. Met de intercedenten heb ik goed en regelmatig contact. De "lijntjes" zijn kort en ik krijg altijd tijdig de juiste informatie. Uren worden tijdig en adequaat verwerkt. Naast goede begeleiding helpt Driessen HRM mij verder te ontwikkelen en daarvoor heb ik verschillende handvatten gekregen. Via Mijn Driessen heb ik de mogelijkheid verschillende cursussen te volgen. Voor de e-learning cursus "Gemeente Pakket" heb ik me reeds opgegeven en dat bevalt erg goed. Ik kan Driessen alleen maar aanraden en heb zelden zo’n professioneel uitzendbureau meegemaakt. Neem van mij aan ik heb er genoeg gezien in mijn arbeidsleven. De verschillende locaties zijn goed verspreid over Nederland én met het openen van de locatie in Arnhem (eind 2015) zijn ze voor mij nog bereikbaarder geworden, wat de drempel laag maakt om zaken snel geregeld te krijgen. Al met al een genot om met dit bedrijf te kunnen samen werken!

Het is een uitdaging om als werkgever op afstand toch persoonlijk en betrokken te zijn. Driessen verraste mij in het begin door een bijeenkomst te organiseren waarin je je contactpersoon kon ontmoeten en de mensen van de administratie de hand kon schudden. Daarnaast kreeg ik daar visitekaartjes met foto’s van de mensen waarmee ik te maken had. Dus als ik met Driessen bel, vraag ik gewoon naar Hanan of Lieneke: dat is pas persoonlijk! De Kerst- en Valentijnsgroet die ik heb ontvangen zijn leuk, maar de kaart die ik kreeg nadat ik in november vader ben geworden noem ik echt bijzonder. 

In de afhandeling van de administratie was er maatwerk mogelijk. Dit zorgde ervoor dat ik declaraties in 1 keer bij zowel Driessen als intern naar mijn projecten kon afhandelen. De afhandeling was goed en heel snel. Ik maak zelf niet veel gebruik van de e-learning diensten en andere aanbiedingen van Driessen, maar ook daarin is het aanbod mooi en compleet. 

Het is een genot om met Driessen te kunnen samenwerken!

Amed Aouraghe
Archiefmedewerker, Openbaar Ministerie in Arnhem

Daniëlle Huberts

  • Opdrachtgever: Veiligheidsregio Gelderland-Zuid
  • Functie: P&O medewerker

Mijn eerste contact met Driessen vond al een aantal jaren geleden plaats via de Gemeente Venray, waar Driessen zorg droeg voor de payroll. Toentertijd heb ik de samenwerking met Driessen al als erg prettig ervaren door de zorgvuldige dienstverlening die zij aanboden. Vervolgens ben ik nog enkele jaren gaan studeren en na het afronden van mijn studie vond ik dankzij Driessen al snel een baan. 

Ik voelde me tijdens het intakegesprek in eerste instantie niet heel erg op mijn gemak door mijn zenuwen. Maar de intercedente (Steffi) wist door haar enthousiasme en betrokkenheid al snel het ijs te breken. Er werd meegedacht naar mogelijke opties voor opdrachtgevers die ook daadwerkelijk bij mijn profiel zouden passen. Ik vond het erg prettig dat er goed werd aangevoeld waar mijn valkuilen lagen tijdens sollicitatiegesprekken en dat hier op werd ingespeeld. Ook werd me een gevoel van vertrouwen gegeven wat mijn zelfvertrouwen tijdens sollicitatiegesprekken vergrootte. Nu ik al een aantal weken werkzaam ben bij mijn nieuwe baan blijft Driessen geïnteresseerd in hoe het met mij gaat. Deze betrokkenheid waardeer ik zeer. 

Driessen heeft mijn zelfvertrouwen tijdens sollicitatiegesprekken vergroot.

Daniëlle Huberts
P&O medewerker, Veiligheidsregio Gelderland-Zuid
 

Firdaus Isfaraini

  • Opdrachtgever: Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO)
  • Functie: Toetser

Sinds 1 augustus 2015 ben ik via Driessen HRM als Toetser werkzaam bij het Participatiefonds – OCW/DUO in Zoetermeer. Samen met 2 andere flexibele medewerkers zijn we warm ontvangen en vormen we nu een leuk en gemotiveerd team.

Mijn ervaring met Driessen overtrof mijn verwachtingen. Tijdens de sollicitatie procedure was ik al meteen verrast door het verloop van het gesprek en de interesse in de persoon zelf. Wie ben je en wat drijft je. Ook het 2e gesprek via Skype was een leuke ervaring, die ondanks de afstand (Helmond) het een zeer persoonlijk en aangenaam gesprek maakte. Het voelt dan ineens zo dichtbij. Voor mij is ‘persoonlijk’ het sleutelwoord, iets wat helaas vaak ontbreekt bij andere uitzendbureaus.

Het totaalplaatje van Driessen is bijzonder goed met de nodige extra’s. Naast goede dienstbaarheid en leuk persoonlijk contact, zijn er allerlei mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Van workshops tot het behalen van e-learning opleidingen. Ook worden er leuke evenementen georganiseerd zoals bijvoorbeeld de ‘All Stars Experience’, waar je de mensen achter Driessen beter leert kennen maar ook een stuk waardering en erkenning ontvangt. Je moet het tenslotte met elkaar doen en alleen. SAMEN kan je successen behalen.

De oprechte interesse in mij als persoon overtrof mijn verwachtingen.

Firdaus Isfaraini
Toetser, Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) in Groningen