Onze werkwijze

Wanneer je start met een nieuwe uitdaging, wil je dat alles goed geregeld is. Van de zoektocht naar je ideale baan, tot het sollicitatieproces en het moment van indiensttreding. Bij Driessen werkt dit hele proces eenvoudig.  

Vacatures

Wij bieden uiteenlopende vacatures - op alle niveaus - in de sectoren overheid, onderwijs, zorg & welzijn en cultuur. Hier vind je alle vacatures bij onze opdrachtgevers. Leerkrachten die meer willen weten over de Driessen Vervangerspool kijken hier. Spreekt een vacature je aan? Reageer dan direct online. Dit kan in jouw eigen Mijn Driessen-omgeving. Wanneer je voor het eerst solliciteert, maak je een account in Mijn Driessen aan en vul je een persoonlijk profiel in. Daarna kan het solliciteren beginnen én kunnen wij jou benaderen wanneer wij een passende vacature hebben. Nadat wij je sollicitatie hebben behandeld, ontvang je van ons altijd bericht (telefonisch of per e-mail).

In dienst

Heb je een gesprek gehad en ben je aangenomen? Dan kom je bij ons in dienst. Je ontvangt een arbeidsovereenkomst en aanvullende informatie over je dienstverband. Al deze informatie vind je in digitale vorm ook in Mijn Driessen. 

Driehoeksverhouding

Wanneer je aan de slag gaat via Driessen, is er sprake van een driehoeksverhouding tussen jou, de opdrachtgever en Driessen. In deze driehoeksverhouding ben je in de praktijk werkzaam bij een organisatie in de publieke sector (de opdrachtgever) en verzorgen wij het werkgeverschap. De gemaakte afspraken worden vastgelegd in een arbeidsovereenkomst tussen jou en Driessen en een dienstverleningsovereenkomst tussen Driessen en de opdrachtgever. De onderlinge verhoudingen zie je in de figuur hieronder.

Onderlinge verhoudingen bij werkwijze Driessen