Payroll

U heeft de ideale kandidaat gevonden voor tijdelijke ondersteuning binnen uw organisatie. Vervolgens draagt Driessen zorg voor alle administratieve en juridische verplichtingen die horen bij haar rol als werkgever. Met payroll via Driessen kunt u uw flexibele schil optimaal inrichten en bent u verzekerd van goed werkgeverschap voor uw medewerkers.

Bij payroll zorgt u zelf voor de werving en selectie van uw medewerker. Nadat u samen de arbeidsvoorwaarden heeft bepaald, komt uw medewerker in dienst bij Driessen. Vanuit onze rol als werkgever dragen wij zorg voor alle werkgeverslasten en -verplichtingen. Van contracten opstellen tot verzuimbegeleiding. Van salarisuitbetaling tot facturatie. En van de afdrachten van premies en loonbelasting tot de vlekkeloze verwerking van alle personele, wettelijke en CAO-wijzigingen. In onze werkwijze hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. Daarom kunnen zowel opdrachtgevers als medewerkers met vragen altijd bij hun vaste contactpersoon terecht.

U bepaalt de voorwaarden, wij regelen de rest

Bij de invulling van de payroll-overeenkomst bieden wij u veel flexibiliteit. Wilt u zelf een deel van het ziekterisico dragen of dit juist helemaal bij ons neerleggen? Kiest u voor de  ABU-CAO, of wilt u deze uitbreiden met de VPO-Arbeidsvoorwaardenregeling? En gaat u voor pensioen via StiPP, ABP of PFWZ?

Driessen is aangesloten bij twee brancheverenigingen: de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en de Vereniging van Payroll Ondernemingen (VPO). De ABU zet zich in voor de CAO voor Uitzendkrachten, ook wel de ABU-CAO genoemd, terwijl de VPO zich inzet voor de VPO-Arbeidsvoorwaardenregeling. Bij Driessen geldt voor alle mogelijke contractvormen de ABU-CAO, die indien gewenst kan worden opgeplust met de VPO-Arbeidsvoorwaardenregeling.

 

ABU en VPO

Medewerkers in dienst bij Driessen bouwen standaard pensioen op via StiPP, het pensioenfonds voor flexibele medewerkers. Op verzoek kunnen uw medewerkers via Driessen ook pensioen opbouwen via het ABP (het pensioenfonds voor overheid en onderwijs) of het PFZW (de Stichting Pensioenfonds Zorg en Welzijn). Met deze aanvullingen geeft u uw medewerkers net dat beetje extra.
 
StiPP, ABP en PFZW

Online gemak via Mijn Driessen

Kiest u voor payroll via Driessen, dan regelen u en uw medewerkers alles eenvoudig online. In een eigen Mijn Driessen omgeving kunt u aanmeldingen en verlengingen regelen, uren accorderen, facturen bekijken en managementinformatie inzien. Medewerkers kunnen via Mijn Driessen uren declareren, loonstroken en jaaropgaven inzien en alle informatie vinden die van toepassing is op het dienstverband.

Goed werkgeverschap voor uw medewerkers

Met payroll via Driessen bent u ervan verzekerd dat het werkgeverschap voor uw medewerkers goed is geregeld. Naast de vanzelfsprekende zaken als een correct salaris en een goed pensioen, kunnen medewerkers in dienst bij Driessen gebruik maken van extra’s zoals:

  • Korting op (zorg)verzekeringen
  • Een divers aanbod aan e-learning opleidingen
  • Korting op producten en dagjes uit via de Driessen Personeelshop
  • Persoonsgerichte verzuimbegeleiding door onze eigen consulenten
  • Deelname aan diverse medewerkersacties en prijsvragen

Flexibele medewerkers en Driessen

Medewerkers in dienst bij Driessen beoordelen onze dienstverlening met het mooie rapportcijfer van een 8-. Lees de samenvatting van het medewerkertevredenheidsonderzoek en bekijk de informatiefilm om te zien wat het voor medewerkers betekent om in dienst te zijn bij Driessen.