Mens en omgeving

Bij Driessen realiseren we ons dat niet iedereen altijd in staat is om het beste uit zichzelf te halen. Gelukkig zijn er veel initiatieven die zich inzetten om daar iets aan te doen. De volgende initiatieven dragen wij een warm hart toe:

 

Jane Goodall Instituut Nederland
Onlangs heeft de Driessen Foundation ‘Driesje’, een chimpansee alfavrouw uit Kibale forest in Oeganda, geadopteerd. Door een jaarlijkse donatie aan het Jane Goodall Instituut dragen wij bij aan het behoud van een veilige leefomgeving voor Driesje en haar kolonie. Maandelijks vertelt Driesje over haar eigen beslommeringen, die ook leerzaam kunnen zijn voor HRM-ers in de publieke sector.

Lees hier de laatste berichten van Driesje

 


Met KWF Kankerbestrijding hebben wij een bijzondere band. Wij dragen regelmatig bij aan speciale acties ten behoeve van de KWF. Uiteraard vervangen wij eens per jaar, tijdens de landelijke collecteperiode van het KWF, onze eigen vlaggen bij ons pand voor die van het KWF. Op deze wijze vragen wij dan namens KWF aandacht voor de collecte.

Meer informatie over het KWF

 

Spieren voor Spieren
De Stichting Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen met een spierziekte en richt zich op fondsenwerving. Onder het motto ‘Gezonde spieren zetten zich in voor zieke spieren' ondersteunen veel (ex)-topsporters de doelstellingen van de Stichting. Spieren voor Spieren zet de netto-opbrengsten snel en effectief in ten behoeve van spierziekte onderzoek en de verbetering van het diagnosetraject.

Meer informatie over Spieren voor Spieren

 

Clini Clowns
CliniClowns vindt dat ieder kind in iedere situatie moet kunnen spelen. Ook wanneer kinderen ziek of gehandicapt zijn. Want vaak komt een kind in een volwassen wereld terecht doordat de omgeving zich richt op de ziekte of handicap. Daarom biedt CliniClowns afleiding en plezier. CliniClowns bereikt dit door middel van speciaal opgeleide clowns en via verschillende activiteiten afgestemd op het kind.

Meer informatie over CliniClowns

 

Trib4Bibi
Trib4Bibi is opgericht voor Bibi, een meisje van 7 jaar met neuroblastoom, een zeer ernstige vorm van kinderkanker. De stichting Trib4Bibi zet zich in om de financiering van een zeer kostbare behandeling tegen de ziekte in Amerika mogelijk te maken. Ook na dit traject zal de stichting blijven voortbestaan om de informatievoorziening rondom neuroblastoom te optimaliseren.

Meer informatie over Trib4Bibi

 

Playing for Success
Playing for Success is een landelijk initiatief waarmee ‘gewone’ leerlingen in de leeftijd van 9 tot 14 jaar hun leerprestaties verbeteren. Voor deze kinderen wordt in voetbalstadions in het hele land een bijzondere leeromgeving opgezet. Speciaal voor alle (oud) deelnemers aan Playing for Success Eindhoven en Helmond organiseerde Driessen in samenwerking met PSV een bijzonder evenement in het Philips Stadion.

Meer informatie over Playing for Success

De websites van Driessen HRM maken gebruik van cookies.